10 ani de inovatie si know-how in eCommerce

Impartasim cu tine know-how-ul si experienta acumulate alaturi de partenerii nostri prin dezvoltarea a peste 100 de magazine online in cei 10 ani de existenta.

8 premii castigate la GPeC

Magazinele online realizate pe platforma Extended au obtinut un total de 8 premii, printre care si titlul de Magazinul Anului la Gala Premiilor eCommerce.

Servicii si solutii complete

Oferim servicii si solutii de dezvoltare eCommerce si mentenanta pentru magazinele online realizate pe platforma noastra.

Parteneriate pe termen lung

Credem in parteneriatele pe termen lung din urma carora sa beneficiem de rezultate comune, cu ajutorul carora sa inovam in continuare.

Experienta in eCommerce

Extended dispune de o echipa cu o experienta de peste 10 ani in eCommerce, capabila sa-ti indeplineasca nevoile business-ului tau.

Dezvoltare continua

Dezvoltam platforma conform cerintelor pietei eCommerce din Romania si livram functionalitati si integrari benefice clientilor nostri.

Platforma eCommercePlatforma eCommerce

Implicare directa in business-ul partenerilor nostri

Clientii nostri participa la dezvoltarea platformei prin nevoile de business pe care la au si prin experienta lor cu clientul final, astfel reusim sa livram o platforma eCommerce care sa raspunda nevoilor reale din piata eCommerce din Romania.