Continuitate si inovatie in eCommerce

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 24.08.2017

Extended eCommerce

Piata eCommerce creste de la an la an si odata cu ea crestem si noi, motiv pentru care iti prezentam cateva noutati despre ceea vom face in viitorul apropiat.

UIS devine Extended

Extended nu va mai fi o platforma eCommerce marca UIS, Extended devine o platforma de sine statatoare, prin care ne centralizam serviciile si solutiile intr-o singura directie: comert electronic.

Ce am facut in ultima perioada

Suport tehnic

Ne-am centralizat tot suportul tehnic intr-o platforma de ticketing, unde sunt urmate proceduri interne pentru rezolvarea problemelor sau nelamuririlor pe care le intampina clientii Extended.

Gestiune interna a stocurilor

Odata cu cresterea pietei eCommerce din Romania apare si nevoia de automatizare, motiv pentru care am dezvoltat un modul de gestiune interna a stocurilor pe care continuam sa-l dezvoltam si sa-l imbunatatim.

Pachete noi

Platforma Extended este disponibila acum in 3 pachete concepute in functie de marimea si cerintele magazinelor online, care ajung la un anumit nivel de business.

Pachetele pot fi platite printr-un abonament lunar, fara costuri initiale.

Hosting eCommerce pe SSD

Cu ajutorul partenerilor nostri de la Voxility, magazinele online dezvoltate de noi sunt acum gazduite pe servere echipate cu unitati SSD.

SSD-urile, fata de HDD-urile clasice, fac ca viteza de incarcare a site-ului sa creasca considerabil, datorita volumului mare de date pe care acestea il pot citi si procesa.

Magazine online lansate

Am lansat peste 100 de magazine online care isi dezvolta business-ul online cu ajutorul platformei noastre. Odata cu noul website am facut si un update de portofoliu, care poate fi accesat aici.

Ce urmeaza sa facem

Redesign Extended, versiunea 3

Am inceput un proces de redesign al platformei, deoarece ne dorim o interfata mai light, mai intuitiva si responsive, insa vom reveni cu mai multe detalii despre acest redesign intr-un alt articol dedicat subiectului.

Automatizare

Continuam dezvoltarea pe partea de automatizare a proceselor din platforma, deoarece nevoile magazinelor online evolueaza in mod constant pentru a face fata ritmului de crestere din piata de comert electronic din Romania.

Blogul eCommerce: know-how sharing

Blogul Extended este un lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp, un blog in care sa impartasim cu voi experientele si know-how-ul pe care le-am acumulat in aproape 10 de ani in acest domeniu.

Subiectele abordate si tipul de articole pe care le vom publica pe vor fi despre:

  • Update-uri, module noi si functionalitati din platforma;
  • Integrari cu servicii sau aplicatii noi;
  • Parteneriate strategice;
  • Studii de caz din interiorul magazinelor pe care le dezvoltam;

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Publicat in Marketing Online pe 12.10.2021

Astazi iti facem cunostinta cu SMSO, cea mai noua solutie de SMS marketing integrata in ecosistemul nostru eCommerce si un parteneriat care vine la pachet cu o oferta special conceputa pentru magazinele online Extended. Integrare ... Citeste tot articolul

Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si ... Citeste tot articolul

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Publicat in Update-uri Platforma pe 01.11.2022

Suportul tehnic este unul dintre principalele servicii pe care le oferim in pachetele Extended, un serviciu fara de care o platforma eCommerce n-ar fi decat o simpla solutie software, obligand managerii de magazine online sa-si ... Citeste tot articolul