Implicati in dezvoltarea industriei online din Romania

Infiintati in Noiembrie 2006 initial ca agentie web, am avut inca de la inceput scopul de a construi propriile noastre solutii care sa vina in sprijinul companiilor din Romania pentru a-si creste si consolida business-urile online.

Printre primele magazine online lansate s-a aflat si propriul magazin

Extended s-a nascut datorita propriilor nevoi de a dezvolta un business online. In anul 2007 am inceput sa construim propria platforma eCommerce, iar in 2008 am lansat propriul magazin online: un business separat in care am abordat nisa de produse IT&C.

Propria experienta de a gestiona un magazin online ne-a ajutat sa intelegem care sunt nevoile unui comerciant, astfel incat sa-i oferim o solutie completa, orientata catre automatizare.

Rezultatele noastre (in cifre)

Credem cu tarie ca rezultatele sunt cele care conteaza, iar ele nu pot fi exprimate mai bine decat in cifre, obtinute alaturi de partenerii nostri.

17+ ani de online & eCommerce

200+ de magazine lansate

400+ de functionalitati

+22% crestere in 2022 vs. 2021

100+ de magazine active

100+ de integrari in ecosistem

Promisiunea pe care o facem

Noi vom deveni "extensia" business-ului tau, care iti va asigura tot suportul si asistenta necesare pentru a-ti atinge rezultatele dorite.

Concentrare pe automatizare

Ne concentram energia pentru a dezvolta o platforma automatizata, prin intermediul careia sa oferim un ecosistem eCommerce.

Dezvoltare continua

Dezvoltam platforma conform cerintelor pietei eCommerce si livram functionalitati si integrari benefice clientilor nostri.

O relatie pe termen lung

Credem in parteneriatele pe termen lung, din urma carora sa obtinem rezultate comune, care sa ne ajute sa evoluam.

Istoricul Extended

Impartasim cu tine momentele care ne-au marcat evolutia si ne-au format in ceea ce suntem astazi.

2006

Este anul in care a luat nastere Extended sub forma agentiei web UIS (Ultimate Interactive Studio), care mai tarziu a obtinut premii si recunoasteri pentru proiectele realizate si care a furnizat solutii web pentru companii precum: Adobe, Crocs sau Hendi.

2007

La doar cateva luni de la infiintare, am primit prima solicitare de a dezvolta un magazin online. Datorita faptului ca la acea vreme nu existau solutii eCommerce adresate pietei din Romania, am inceput dezvoltarea propriei platforme.

2008

Am lansat propriul magazin online (Vexio), multiplu castigator la Gala Premiilor eCommerce, printre care si titlul de magazinul anului.

2010

Anul 2010 a fost marcat prin decizia de a renunta la business-ul Vexio, pentru a ne concentra energia in dezvoltarea unei solutii eCommerce complete, pe care sa o punem la dispozitia comerciantilor din Romania.

2011

Platforma primeste numele Extended, impreuna cu un nou design si este promovata ca fiind un produs al agentiei web UIS.

2015

Lansam pe piata un nou produs al agentiei web UIS: platforma imobiliara de tip CRM - imoGO - destinata agentiilor imobiliare pentru gestionarea ofertelor intr-un mod eficient si modern.

2017

Platforma capata notorietate in piata, iar modelul de business se transforma in SaaS (Software as a Service). Ne concentram atentia catre o noua strategie: automatizare.

2018

Este anul care si-a pus amprenta pe evolutia Extended, concentrandu-ne 100% pe dezvoltarea platformei. Din acest motiv, am lasat in urma agentia web UIS si platforma imoGO si am inceput sa oferim doar servicii eCommmerce.

2021

Dupa 10 ani de la lansarea platformei pe piata sub numele Extended, aceasta primeste un rebranding care simbolizeaza noua directie: mai mult decat o "platforma eCommerce", Extended este un ecosistem eCommerce automatizat.

2022

Mentinem ritmul de crestere al business-ului cu +14% fata de anul precedent si centralizam intreg procesul de suport tehnic in cadrul platformei Extended.

Hai sa ne cunoastem

Povestea noastra ti-a starnit interesul? Contacteaza-ne online pentru o oferta comerciala sau planifica o intalnire cu noi.

Contacteaza-ne acum