Politica de confidentialitate

Ultima actualizare a politicii de confidentialitate a fost realizata pe 05.10.2021

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC EXTENDED DEV SRL, cu sediul in Str. Crizantemelor Nr. 2G, Bl. A, Parter, Ap. 08, Galati, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii website-ului www.extended.ro si a subdomeniului help.extended.ro (manual de utilizare). Conform cerintelor Regulamentului UE 2016/679 - General Data Protection Regulation – GDPR).

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti vizitator al website-ului, SC EXTENDED DEV SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii website-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati prin intermediul formularului de contact:

  • Nume si prenume
  • Numar de telefon
  • Adresa de email
  • Numele companiei
  • Mesaj (solicitare comerciala)

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

Daca sunteti vizitator al website-ului, SC EXTENDED DEV SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • Pentru activitati comerciale, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (email sau telefon), a ofertei comerciale oferite de catre SC EXTENDED DEV SRL solicitate prin intermediul formuarlui de contact mentionat mai sus.
  • Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (email / newsletter), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC EXTENDED DEV SRL, prin intermediul website-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Atat stocarea datelor cat si transmiterea comunicarilor comerciale prin intermediul email-ului (de tip newsletter) se va realiza prin intermediul platformei de email markeging MailChimp. Pentru mai multe detalii despre protectia datelor oferita de catre MailChimp puteti consulta politica de confidentialitate aferenta platformei.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul de contact pentru abonarea la newsletter. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui email (newsletter) continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, SC EXTENDED DEV SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop comercial si / sau marketing, SC EXTENDED DEV SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC EXTENDED DEV SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Partajarea datelor cu caracter personal

Nu vindem datele tale cu caracter personal catre terte parti.

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC EXTENDED DEV SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC EXTENDED DEV SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul website-ului, ori catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • Pentru administrarea si mentenanta website-ului;
  • Pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea website-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate sau dezvoltarea caracteristicilor de siguranta;
  • Pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

Dreptul sa iti retragi consimtamantul. Iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale personale in orice moment, chiar daca ni l-ai oferit inainte.

Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC EXTENDED DEV SRL, conform celor descrise in prezentul document.

Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC EXTENDED DEV SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc.

Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC EXTENDED DEV SRL a datelor cu caracter personal inexacte / nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea / completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Ai dreptul sa restrictioneze prelucrarea datelor personale. In acest caz, SC EXTENDED DEV SRL nu va procesa datele respective pentru niciun alt scop decat stocarea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC EXTENDED DEV SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC EXTENDED DEV SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.

Dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”). Acest drept este aplicat in anumite conditii: daca datele nu mai sunt necesare in indeplinirea scopului pentru care au fost colectate, daca a fost retras consimtamantul, daca s-a exercitat dreptul de opunere, daca au fost prelucrate ilegal, pentru respectarea unor obligatii legale sau au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@extended.ro.

Aceasta website foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati politica de cookie-uri

Date de contact

  • Extended este o platforma eCommerce comercializata si operata de catre societatea comerciala EXTENDED DEV SRL inregistrata la registrul comertului cu nr. J17/1870/2006 si numarul fiscal RO 19219800.

  • Adresa sediului social: Str. Crizantemelor Nr. 2G, Bl. A, Parter, Ap. 08, Galati, Romania

  • Program: de Luni pana Vineri, 09:00 - 17:00

  • Telefon: +40 0748 631 532

  • Email: office@extended.ro