Cum te putem ajuta?

Vrei sa discutam despre viitorul tau magazin online sau despre o migrare pe platforma Extended? Completeaza formularul de contact sau utilizeaza datele de mai jos, iar echipa noastra iti va oferi toate informatiile necesare.

Extended HQ

  • Galati - Headquarters
  • Adresa: Str. Crizantemelor Nr. 2G, Bl. A, Parter, Ap. 08, Galati, Jud. Galati, Cod postal: 800358

  • Extended este o platforma eCommerce dezvoltata si comercializata de catre SC EXTENDED DEV SRL - RO19219800.

  • Bucuresti - Data Center
  • Data Center-ul platformei eCommerce Extended

Relatii comerciale

Suport tehnic

Cariere

  • Momentan nu exista job-uri disponibile. Daca doresti sa faci parte din echipa Extended, trimite-ne CV-ul tau la [email protected] si te vom contacta noi.

Contacteaza-ne online

Iti vom raspunde in maxim 24 de ore, in cursul zilelor lucratoare

Protectia datelor cu caracter personal

Dorim sa te informam ca datele completate in acest formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE (GDPR) privind protectia datelor cu caracter personal, iar pentru mai multe informatii poti consulta politica de confidentialitate. Bifarea optinii de abonare la newsletter reprezinta acordul tau de a primi prin email newsletter-ul nostru periodic care poate contine: articole din blog, resurse, update-uri ale platformei Extended, eBook-uri sau alte noutati legate de eCommerce.

Doresti sa-ti cresti vanzarile?

Aboneaza-te la newsletter-ul eCommerceExtended pentru a primi periodic resurse, articole, oferte sau update-uri ale platformei noastre.

Trimite mesajul