Extended face echipa cu AdFluence, agentia de marketing specializata in eCommerce

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 01.02.2024

AdFluence

Platforma eCommerce Extended si agentia de marketing AdFluence incheie un parteneriat strategic pentru a oferi comerciantilor din Romania un pachet complet de servicii, atat din punct de vedere tehnologic, cat si in ceea ce priveste performanta in promovarea si optimizarea campaniilor de marketing.

AdFluence are la baza o echipa cu peste 20.000 de ore de experienta in marketing digital, iar scopul agentiei este sa aduca un plus de valoare companiilor din domeniul comertului online prin optimizarea si eficientizarea campaniilor de marketing, acoperind 3 canale principale de promovare:

  • Ads & PPC - campanii platite pe platformele Meta (Facebook & Instagram), Google Ads, TikTok si pe cel mai recent canal adaugat, Pinterest.
  • SEO - campanii de optimizare a magazinelor online pe Google, bazate pe analiza in-site & off-site si pe nisa in care activeaza magazinul.
  • Email marketing - campanii bazate pe newslettere personalizate si segmentate in functie de sezonul de vanzari sau istoricul de achizitii al clientilor.

Intr-un studiu de caz recent publicat, AdFluence raporteaza o crestere de 94% in Q4 pentru un magazin online din nisa de produse "home & deco". Vanzarile in magazinul online au fost:

  • Octombrie: 191,826.36 lei (+43% fata de luna precedenta)
  • Noiembrie: 282,889.73 lei (+53% fata de luna precedenta)
  • Decembrie: 253,822.33 lei (-3% fata de luna precedenta)

AOV Q4: 788 lei (crestere cu 24% fata de Q3)

ROAS Google Ads Q4: 20.42 (crestere de 91% fata de Q3)

ROAS Meta Ads Q4:

  • Octombrie: 11.32 (crestere de 48% fata de luna precedenta)
  • Noiembrie: 12.12 (crestere de 7%)
  • Decembrie: 16.14 (crestere de 33%)

Detalii suplimentare despre bugetele si campaniile de marketing care au stat la baza acestei cresteri sunt disponibile in studiul de caz publicat pe blogul agentiei.

Beneficiile comerciantilor Extended

Comerciantii Extended pot beneficia de avantajele acestui parteneriat printr-un discount de 20% din taxa lunara perceputa de catre agentia AdFluence pentru gestionarea campaniilor de marketing.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

Publicat in Stiri eCommerce pe 28.03.2018

Abordam astazi cel mai „hot” subiect al momentului privind colectarea datelor personale de la clienti de catre magazinele online si nu numai. Mai exact, este vorba despre regulamentul impus in anul 2016 la nivelul Uniunii ... Citeste tot articolul

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Publicat in Stiri eCommerce pe 29.11.2022

Google Smart Shopper 2022 este cel mai nou studiu realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania, care evidentiaza cum si-au schimbat romanii comportamentul de cumparaturi din perioada pandemiei vs. perioada actuala. Raportul este bazat ... Citeste tot articolul

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Publicat in Stiri eCommerce pe 23.04.2017

Vesti bune pentru antreprenorii romani: statul roman ofera finantari de pana la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 Euro) dintr-un fond total de 2.5 mil. Euro start-up-urilor sau antreprenorilor care vor sa-si deschida o societate comerciala ... Citeste tot articolul