Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Articol publicat in Marketing Online pe 29.09.2017

GPeC Trainings

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza "GPeC Trainings" - Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online - la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017.

Subiectele dezbatute la GPeC Trainings

Cursurile sunt adresate tuturor celor care sunt interesati sa isi deschida o afacere online sau sunt deja implicati in eCommerce insa vor sa-si dezvoltre business-ul. Aceste cursuri vor fi tinute de traineri cu experienta in domeniu si au ca scop sa te ajute sa cresti vanzarile magazinului tau online.

Situatia pietei de eCommerce la zi

Andrei Radu (Founder & CEO GPeC) va face o scurta radiografie si analiza a pietei eCommerce din Romania, din care vei afla care sunt nisele putin exploatate, valoarea medie a cosului de cumparaturi, ce produse se cumpara si cum se plateste.

Usability / User Experience

Tot Andrei Radu te va ghida astfel incat magazinul tau online sa fie usor de navigat si sa raspunda nevoilor utilizatorului, pentru ca tu sa-ti cresti rata de conversie.

Google AdWords

Elena Dobre (General Manager Zarbi Marketing) te va invata cum sa construiesti campanii eficiente prin Google AdWords: crearea anunturilor cu potential ridicat de CTR sau cum sa alegi cuvinte cheie care genereaza vanzari.

SEO Masterclass – fundamentele SEO

Horia Neagu (Digital Marketing Consultant) te va ajuta sa intelegi cum functioneaza Google si algoritmul de ranking si vei explora psihologia din spatele unei cautari pe Google a unui utilizator.

Social Media & Facebook Ads

Marian Hurducas (Manager & Founder Necktie Agency) te va invata cum sa scrii pe retelele sociale pentru a obtine engagement, cum sa planifici, creezi, targetezi si sa gestionezi campaniile de Facebook Ads.

Google Analytics

Liviu Taloi (Senior Consultant in eCommerce) iti face pas cu pas introducerea in Google Analytics, de la cum sa folosesti sau sa instalezi corect Google Analytics in magazinul tau si pana la analiza unui studiu de caz pe un raport si segmente avansate.

Legislatie in eCommerce

Bogdan Manolea (Director Executiv APTI & Co-Founder Trusted.ro) iti prezinta cele mai des intalnite probleme juridice ale comertului online, cat si drepturile sau obligatiile magazinelor online.

Logistica si curierat

Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier) iti prezinta ultimele noutati din domeniul curieratului, dar si problemele pe care le au magazinele online in relatia cu firmele de curierat din Romania.

Participarea la GPeC Trainings

Inscrierile la "GPeC Trainings" se fac pana pe data de 16 Octombrie 2017 folosind formularul online disponibil pe website, iar taxa de participare este de 239 EUR + TVA/persoana si include accesul la toate cursurile din zilele de 18-19-20 Octombrie 2017.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Optimizarea corecta a site-ului pentru motoarele de cautare. Totul despre SEO – 7 insight-uri esentiale

Optimizarea corecta a site-ului pentru motoarele de cautare. Totul despre SEO – 7 insight-uri esentiale

Publicat in Marketing Online pe 03.11.2020

Ce este si la ce ajuta optimizarea pentru motoare de cautare – SEO? Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO – Search Engine Optimization) este un proces care imbunatateste pozitia unui site web in sectiunea organica ... Citeste tot articolul

Extended face echipa cu AdFluence, agentia de marketing specializata in eCommerce

Extended face echipa cu AdFluence, agentia de marketing specializata in eCommerce

Publicat in Stiri eCommerce pe 01.02.2024

Platforma eCommerce Extended si agentia de marketing AdFluence incheie un parteneriat strategic pentru a oferi comerciantilor din Romania un pachet complet de servicii, atat din punct de vedere tehnologic, cat si in ceea ce priveste ... Citeste tot articolul

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Publicat in Stiri eCommerce pe 29.11.2022

Google Smart Shopper 2022 este cel mai nou studiu realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania, care evidentiaza cum si-au schimbat romanii comportamentul de cumparaturi din perioada pandemiei vs. perioada actuala. Raportul este bazat ... Citeste tot articolul