Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Publicat in Marketing Online la 29.09.2017, sunt 0 comentarii

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza "GPeC Trainings" - Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online - la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017.

GPeC Trainings

Subiectele dezbatute la GPeC Trainings

Cursurile sunt adresate tuturor celor care sunt interesati sa isi deschida o afacere online sau sunt deja implicati in eCommerce insa vor sa-si dezvoltre business-ul. Aceste cursuri vor fi tinute de traineri cu experienta in domeniu si au ca scop sa te ajute sa cresti vanzarile magazinului tau online.

Situatia pietei de eCommerce la zi

Andrei Radu (Founder & CEO GPeC) va face o scurta radiografie si analiza a pietei eCommerce din Romania, din care vei afla care sunt nisele putin exploatate, valoarea medie a cosului de cumparaturi, ce produse se cumpara si cum se plateste.

Usability / User Experience

Tot Andrei Radu te va ghida astfel incat magazinul tau online sa fie usor de navigat si sa raspunda nevoilor utilizatorului, pentru ca tu sa-ti cresti rata de conversie.

Google AdWords

Elena Dobre (General Manager Zarbi Marketing) te va invata cum sa construiesti campanii eficiente prin Google AdWords: crearea anunturilor cu potential ridicat de CTR sau cum sa alegi cuvinte cheie care genereaza vanzari.

SEO Masterclass – fundamentele SEO

Horia Neagu (Digital Marketing Consultant) te va ajuta sa intelegi cum functioneaza Google si algoritmul de ranking si vei explora psihologia din spatele unei cautari pe Google a unui utilizator.

Social Media & Facebook Ads

Marian Hurducas (Manager & Founder Necktie Agency) te va invata cum sa scrii pe retelele sociale pentru a obtine engagement, cum sa planifici, creezi, targetezi si sa gestionezi campaniile de Facebook Ads.

Google Analytics

Liviu Taloi (Senior Consultant in eCommerce) iti face pas cu pas introducerea in Google Analytics, de la cum sa folosesti sau sa instalezi corect Google Analytics in magazinul tau si pana la analiza unui studiu de caz pe un raport si segmente avansate.

Legislatie in eCommerce

Bogdan Manolea (Director Executiv APTI & Co-Founder Trusted.ro) iti prezinta cele mai des intalnite probleme juridice ale comertului online, cat si drepturile sau obligatiile magazinelor online.

Logistica si curierat

Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier) iti prezinta ultimele noutati din domeniul curieratului, dar si problemele pe care le au magazinele online in relatia cu firmele de curierat din Romania.

Participarea la GPeC Trainings

Inscrierile la "GPeC Trainings" se fac pana pe data de 16 Octombrie 2017 folosind formularul online disponibil pe website, iar taxa de participare este de 239 EUR + TVA/persoana si include accesul la toate cursurile din zilele de 18-19-20 Octombrie 2017.

Adauga un comentariu

Recomandarile noastre
Integrare noua: <strong>InboxTarget</strong> si Extended pentru Automatizarea Campaniilor de Marketing

Integrare noua: InboxTarget si Extended pentru Automatizarea Campaniilor de Marketing

Publicat in Update-uri Platforma la 07.02.2018

InboxTarget este cel mai recent serviciu extern integrat in cadrul platformei Extended. Este o solutie completa pentru...

Avantajele unui Blog si cum iti ajuta acesta Magazinul Online

Avantajele unui Blog si cum iti ajuta acesta Magazinul Online

Publicat in Marketing Online la 30.01.2018

In acest articol dorim sa iti prezentam avantajele unui blog si cum acesta iti ajuta actualul sau...

Rezultatele campaniei Black Friday 2017 in cifre: <strong>200 milioane de euro</strong> cheltuite

Rezultatele campaniei Black Friday 2017 in cifre: 200 milioane de euro cheltuite

Publicat in Stiri eCommerce la 04.12.2017

Intr-un articol anterior am povestit despre cum sa-ti pregatesti magazinul online pentru campania de Black Friday, iar...