Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Articol publicat in Marketing Online pe 29.09.2017

GPeC Trainings

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza "GPeC Trainings" - Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online - la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017.

Subiectele dezbatute la GPeC Trainings

Cursurile sunt adresate tuturor celor care sunt interesati sa isi deschida o afacere online sau sunt deja implicati in eCommerce insa vor sa-si dezvoltre business-ul. Aceste cursuri vor fi tinute de traineri cu experienta in domeniu si au ca scop sa te ajute sa cresti vanzarile magazinului tau online.

Situatia pietei de eCommerce la zi

Andrei Radu (Founder & CEO GPeC) va face o scurta radiografie si analiza a pietei eCommerce din Romania, din care vei afla care sunt nisele putin exploatate, valoarea medie a cosului de cumparaturi, ce produse se cumpara si cum se plateste.

Usability / User Experience

Tot Andrei Radu te va ghida astfel incat magazinul tau online sa fie usor de navigat si sa raspunda nevoilor utilizatorului, pentru ca tu sa-ti cresti rata de conversie.

Google AdWords

Elena Dobre (General Manager Zarbi Marketing) te va invata cum sa construiesti campanii eficiente prin Google AdWords: crearea anunturilor cu potential ridicat de CTR sau cum sa alegi cuvinte cheie care genereaza vanzari.

SEO Masterclass – fundamentele SEO

Horia Neagu (Digital Marketing Consultant) te va ajuta sa intelegi cum functioneaza Google si algoritmul de ranking si vei explora psihologia din spatele unei cautari pe Google a unui utilizator.

Social Media & Facebook Ads

Marian Hurducas (Manager & Founder Necktie Agency) te va invata cum sa scrii pe retelele sociale pentru a obtine engagement, cum sa planifici, creezi, targetezi si sa gestionezi campaniile de Facebook Ads.

Google Analytics

Liviu Taloi (Senior Consultant in eCommerce) iti face pas cu pas introducerea in Google Analytics, de la cum sa folosesti sau sa instalezi corect Google Analytics in magazinul tau si pana la analiza unui studiu de caz pe un raport si segmente avansate.

Legislatie in eCommerce

Bogdan Manolea (Director Executiv APTI & Co-Founder Trusted.ro) iti prezinta cele mai des intalnite probleme juridice ale comertului online, cat si drepturile sau obligatiile magazinelor online.

Logistica si curierat

Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier) iti prezinta ultimele noutati din domeniul curieratului, dar si problemele pe care le au magazinele online in relatia cu firmele de curierat din Romania.

Participarea la GPeC Trainings

Inscrierile la "GPeC Trainings" se fac pana pe data de 16 Octombrie 2017 folosind formularul online disponibil pe website, iar taxa de participare este de 239 EUR + TVA/persoana si include accesul la toate cursurile din zilele de 18-19-20 Octombrie 2017.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Evolutia vanzarilor de Black Friday in 2021 comparativ cu anul anterior (infografic)

Evolutia vanzarilor de Black Friday in 2021 comparativ cu anul anterior (infografic)

Publicat in Stiri eCommerce pe 18.11.2021

Editia campaniei de Black Friday de anul acesta a venit cu o serie de sanctiuni aplicate (atat inainte, cat si dupa campanie) anumitor magazine online din piata privind promotiile afisate pe site-uri, insa aceste sanctiuni ... Citeste tot articolul

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Publicat in Marketing Online pe 12.10.2021

Astazi iti facem cunostinta cu SMSO, cea mai noua solutie de SMS marketing integrata in ecosistemul nostru eCommerce si un parteneriat care vine la pachet cu o oferta special conceputa pentru magazinele online Extended. Integrare ... Citeste tot articolul

10 Magazine Online pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce

10 Magazine Online pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce

Publicat in Marketing Online pe 23.08.2017

Design-ul a jucat intotdeauna un rol important in aproape orice domeniu, lucru valabil si pentru un magazin online, indiferent de produsele pe care acesta le comercializeaza. Din acest motiv iti oferim mai jos 10 exemple ... Citeste tot articolul