Continuitate si inovatie in eCommerce

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 24.08.2017

Extended eCommerce

Piata eCommerce creste de la an la an si odata cu ea crestem si noi, motiv pentru care iti prezentam cateva noutati despre ceea vom face in viitorul apropiat.

UIS devine Extended

Extended nu va mai fi o platforma eCommerce marca UIS, Extended devine o platforma de sine statatoare, prin care ne centralizam serviciile si solutiile intr-o singura directie: comert electronic.

Ce am facut in ultima perioada

Suport tehnic

Ne-am centralizat tot suportul tehnic intr-o platforma de ticketing, unde sunt urmate proceduri interne pentru rezolvarea problemelor sau nelamuririlor pe care le intampina clientii Extended.

Gestiune interna a stocurilor

Odata cu cresterea pietei eCommerce din Romania apare si nevoia de automatizare, motiv pentru care am dezvoltat un modul de gestiune interna a stocurilor pe care continuam sa-l dezvoltam si sa-l imbunatatim.

Pachete noi

Platforma Extended este disponibila acum in 3 pachete concepute in functie de marimea si cerintele magazinelor online, care ajung la un anumit nivel de business.

Pachetele pot fi platite printr-un abonament lunar, fara costuri initiale.

Hosting eCommerce pe SSD

Cu ajutorul partenerilor nostri de la Voxility, magazinele online dezvoltate de noi sunt acum gazduite pe servere echipate cu unitati SSD.

SSD-urile, fata de HDD-urile clasice, fac ca viteza de incarcare a site-ului sa creasca considerabil, datorita volumului mare de date pe care acestea il pot citi si procesa.

Magazine online lansate

Am lansat peste 100 de magazine online care isi dezvolta business-ul online cu ajutorul platformei noastre. Odata cu noul website am facut si un update de portofoliu, care poate fi accesat aici.

Ce urmeaza sa facem

Redesign Extended, versiunea 3

Am inceput un proces de redesign al platformei, deoarece ne dorim o interfata mai light, mai intuitiva si responsive, insa vom reveni cu mai multe detalii despre acest redesign intr-un alt articol dedicat subiectului.

Automatizare

Continuam dezvoltarea pe partea de automatizare a proceselor din platforma, deoarece nevoile magazinelor online evolueaza in mod constant pentru a face fata ritmului de crestere din piata de comert electronic din Romania.

Blogul eCommerce: know-how sharing

Blogul Extended este un lucru pe care ni l-am dorit de ceva timp, un blog in care sa impartasim cu voi experientele si know-how-ul pe care le-am acumulat in aproape 10 de ani in acest domeniu.

Subiectele abordate si tipul de articole pe care le vom publica pe vor fi despre:

  • Update-uri, module noi si functionalitati din platforma;
  • Integrari cu servicii sau aplicatii noi;
  • Parteneriate strategice;
  • Studii de caz din interiorul magazinelor pe care le dezvoltam;

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Extended V4.40.125 – cel mai consistent update lansat pana acum: 43 de module, integrari si functionalitati noi

Extended V4.40.125 – cel mai consistent update lansat pana acum: 43 de module, integrari si functionalitati noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 16.02.2022

Incepand de astazi, punem la dispozitia comerciantilor nostri cel mai consistent update al platformei Extended de pana acum, care contine 43 de module, integrari si functii noi impreuna cu 20 de situatii remediate. Functionalitati si ... Citeste tot articolul

Extended & NewsMan – integrare #smart pentru viitoarele tale campanii de Email Marketing

Extended & NewsMan – integrare #smart pentru viitoarele tale campanii de Email Marketing

Publicat in Update-uri Platforma pe 31.08.2018

Ce este NewsMan? NewsMan este o platforma romaneasca de email marketing, cu peste 14 ani de experienta in marketing-ul digital, a carei notorietate a crescut de-a lungul timpului datorita livrabilitatii sporite, eficientei ridicate la nivel ... Citeste tot articolul

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 20.12.2022

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 8 integrari noi, 16 functionalitati si module noi si 23 situatii remediate. Functionalitati si integrari noi (24) Integrare cu Nexus ERP prin API ... Citeste tot articolul