Sarbatorim 15 ani de Extended, 15 ani de online si eCommerce in Romania

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 22.11.2021

15 ani de Extended

Astazi este o zi importanta pentru noi: compania noastra sarbatoreste 15 ani de existenta. 22 Noiembrie 2006 a fost ziua in care am plecat la drum cu planuri mari, initial ca agentie de dezvoltare si design web, apoi ne-am adaptat din mers si am creat si dezvoltat propria solutie de eCommerce: Extended.

Uitandu-ne inapoi, ne mandrim cu realizarile pe care le-am dobandit in acesti ani alaturi de echipa, clientii si partenerii nostri, iar pe aceasta cale dorim sa le multumim ca au fost si sunt alaturi de noi si reusim sa evoluam impreuna, adaptandu-ne constant la industria online si cerintelor ei. Totodata, ne bucura faptul ca inca avem alaturi de noi clienti care isi dezvolta afacerea chiar de cand am lansat pentru prima data solutia noastra eCommerce.

Cu drag, Adrian Pintilie - Co-fondator & CEO si Adrian Ionascu - Co-fondator & CTO.

Pentru cei nostaligici am pregatit mai jos 3 screenshot-uri ale plaformei noastre in care se poate observa evolutia ei in toti acesti ani pe care ii sarbatorim astazi.

Extended 2007 - 2011

UIS eCommerce - prima solutie eCommerce pe care am inceput sa o dezvoltam inca din anul 2007, in urma unei solicitari din partea unui client care dorea un magazin online. Platforma a fost lansata ca produs al fostei noastre agentii de dezvoltare web UIS, pe vremea cand cumparaturile online inca erau o noutate in Romania.

Extended eCommerce

Extended 2011 - 2016

Datorita succesului si potentialului pe care l-am identificat in piata, UIS eCommerce primeste numele de Extended, un nume care subliniaza directia spre care ne-am indreptat cu dezvoltarea solutiei noastre. Astfel, platforma este restructurata si primeste o noua interfata.

Extended eCommerce

Extended 2017 - prezent

In anul 2017 luam decizia de a renunta la serviciile adiacente de dezvoltare si design de interfata web, pentru a ne concentra pe deplin in furnizarea de servicii si solutii strict pentru comert electronic, destinate comerciantilor online din Romania. Platforma noastra se indreapta astfel catre o noua directie: un ecosistem eCommerce automatizat.

Extended eCommerce

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

Publicat in Stiri eCommerce pe 28.03.2018

Abordam astazi cel mai „hot” subiect al momentului privind colectarea datelor personale de la clienti de catre magazinele online si nu numai. Mai exact, este vorba despre regulamentul impus in anul 2016 la nivelul Uniunii ... Citeste tot articolul

Rezultatele Black Friday 2017 in cifre: 200 milioane de euro cheltuite

Rezultatele Black Friday 2017 in cifre: 200 milioane de euro cheltuite

Publicat in Stiri eCommerce pe 04.12.2017

Intr-un articol anterior am povestit despre cum sa-ti pregatesti magazinul online pentru campania de Black Friday, iar acum a sosit momentul sa vedem cum arata rezultatele campaniei Black Friday 2017. Rezultatele Black Friday 2017 in ... Citeste tot articolul

Un deceniu de eCommerce cu Extended

Un deceniu de eCommerce cu Extended

Publicat in Stiri eCommerce pe 09.11.2018

Odata cu Centenarul Romaniei, anul 2018 ne aduce inca un motiv de sarbatoare: celebrarea unui deceniu de eCommerce cu Extended, adica 10 ani de cand ajutam la dezvoltarea pietei eCommerce din Romania. Povestea noastra incepe in ... Citeste tot articolul