Sarbatorim 15 ani de Extended, 15 ani de online si eCommerce in Romania

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 22.11.2021

15 ani de Extended

Astazi este o zi importanta pentru noi: compania noastra sarbatoreste 15 ani de existenta. 22 Noiembrie 2006 a fost ziua in care am plecat la drum cu planuri mari, initial ca agentie de dezvoltare si design web, apoi ne-am adaptat din mers si am creat si dezvoltat propria solutie de eCommerce: Extended.

Uitandu-ne inapoi, ne mandrim cu realizarile pe care le-am dobandit in acesti ani alaturi de echipa, clientii si partenerii nostri, iar pe aceasta cale dorim sa le multumim ca au fost si sunt alaturi de noi si reusim sa evoluam impreuna, adaptandu-ne constant la industria online si cerintelor ei. Totodata, ne bucura faptul ca inca avem alaturi de noi clienti care isi dezvolta afacerea chiar de cand am lansat pentru prima data solutia noastra eCommerce.

Cu drag, Adrian Pintilie - Co-fondator & CEO si Adrian Ionascu - Co-fondator & CTO.

Pentru cei nostaligici am pregatit mai jos 3 screenshot-uri ale plaformei noastre in care se poate observa evolutia ei in toti acesti ani pe care ii sarbatorim astazi.

Extended 2007 - 2011

UIS eCommerce - prima solutie eCommerce pe care am inceput sa o dezvoltam inca din anul 2007, in urma unei solicitari din partea unui client care dorea un magazin online. Platforma a fost lansata ca produs al fostei noastre agentii de dezvoltare web UIS, pe vremea cand cumparaturile online inca erau o noutate in Romania.

Extended eCommerce

Extended 2011 - 2016

Datorita succesului si potentialului pe care l-am identificat in piata, UIS eCommerce primeste numele de Extended, un nume care subliniaza directia spre care ne-am indreptat cu dezvoltarea solutiei noastre. Astfel, platforma este restructurata si primeste o noua interfata.

Extended eCommerce

Extended 2017 - prezent

In anul 2017 luam decizia de a renunta la serviciile adiacente de dezvoltare si design de interfata web, pentru a ne concentra pe deplin in furnizarea de servicii si solutii strict pentru comert electronic, destinate comerciantilor online din Romania. Platforma noastra se indreapta astfel catre o noua directie: un ecosistem eCommerce automatizat.

Extended eCommerce

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Rezultatele Black Friday 2018: romanii au facut cumparaturi in valoare de 1 miliard de lei

Rezultatele Black Friday 2018: romanii au facut cumparaturi in valoare de 1 miliard de lei

Publicat in Stiri eCommerce pe 21.12.2018

Rezultatele Black Friday 2018 demonstreaza din nou faptul ca piata eCommerce din Romania se afla intr-o continua crestere. Anul acesta s-au inregistrat cumparaturi online de peste 1 miliard de lei, iar cosul mediu de cumparaturi ... Citeste tot articolul

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

Publicat in Stiri eCommerce pe 28.03.2018

Abordam astazi cel mai „hot” subiect al momentului privind colectarea datelor personale de la clienti de catre magazinele online si nu numai. Mai exact, este vorba despre regulamentul impus in anul 2016 la nivelul Uniunii ... Citeste tot articolul

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Publicat in Stiri eCommerce pe 23.04.2017

Vesti bune pentru antreprenorii romani: statul roman ofera finantari de pana la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 Euro) dintr-un fond total de 2.5 mil. Euro start-up-urilor sau antreprenorilor care vor sa-si deschida o societate comerciala ... Citeste tot articolul