Un deceniu de eCommerce cu Extended

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 09.11.2018

Un deceniu de eCommerce

Odata cu Centenarul Romaniei, anul 2018 ne aduce inca un motiv de sarbatoare: celebrarea unui deceniu de eCommerce cu Extended, adica 10 ani de cand ajutam la dezvoltarea pietei eCommerce din Romania.

Povestea noastra incepe in anul 2008, atunci cand am lansat propriul magazin online cu produse IT&C, prin intermediul unei platforme eCommerce proprii, dezvoltata de la zero.

Dupa numai cateva luni de functionare, Vexio a primit premiul de Cel mai bun Start-up in cadrul competitiei "Gala Premiilor eCommerce", editia 2008, urmand ca apoi, in anul 2009, sa primeasca si titlul de Magazinul Anului in cadrul aceleiasi competitii eCommerce, editia 2009.

Intre timp, am inceput sa oferim platforma noastra si altor magazine online, de aceea, in anul 2010 ne-am dorit un "exit" pentru a ne putea concentra energia si entuziasmul pe dezvoltarea platformei. Drept urmare, in anul 2011 platforma noastra a primit numele de "Extended eCommerce".

Vexio, primul magazin online realizat pe platforma eCommerce Extended (design 2008):

Vexio

Evoluam impreuna

10 ani mai tarziu, ne mandrim cu cele peste 150 de magazine online realizate care isi desfasoara activitatea prin intermediul platformei Extended, procesand zilnic mii de comenzi si ruland anual zeci de milioane de Euro.

Astfel, suntem alaturi de partenerii nostri, oferindu-le zilnic serviciile si suportul de care acestia au nevoie pentru a-si creste afacerile online. 

Focus pe automatizare

In ultimii ani ne-am concentrat atentia pe automatizarea si optimizarea proceselor din platforma Extended. Ne-am propus sa oferim partenerilor nostri solutii care sa le optimizeze timpii de procesare a comenzilor (lucru despre care vom povesti intr-un alt articol), campaniile de marketing si reduceri, managementul retururilor, integrarea cu ERP-uri sau gestiuni de stocuri, integrarea cu eMAG Marketplace si chiar integrarea tuturor serviciilor de curierat si plati online din Romania.

Pe scurt, Extended a evoluat in ultimii ani de la platforma eCommerce cu care un magazin online isi incepea activitatea la platforma catre care migreaza magazinele online ajunse la maturitate, renuntand la alte platforme precum Magento, PrestaShop sau diverse platforme locale.

Continuitate

Continuam sa ne concentram energia pe automatizare si pe optimizarea magazinelor online pentru a le ajuta sa tina pasul cu ritmul in care evolueaza industria online din Romania.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Rezultatele Black Friday 2018: romanii au facut cumparaturi in valoare de 1 miliard de lei

Rezultatele Black Friday 2018: romanii au facut cumparaturi in valoare de 1 miliard de lei

Publicat in Stiri eCommerce pe 21.12.2018

Rezultatele Black Friday 2018 demonstreaza din nou faptul ca piata eCommerce din Romania se afla intr-o continua crestere. Anul acesta s-au inregistrat cumparaturi online de peste 1 miliard de lei, iar cosul mediu de cumparaturi ... Citeste tot articolul

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Programul Start-up Nation Romania 2017, finantare pentru magazin online

Publicat in Stiri eCommerce pe 23.04.2017

Vesti bune pentru antreprenorii romani: statul roman ofera finantari de pana la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 Euro) dintr-un fond total de 2.5 mil. Euro start-up-urilor sau antreprenorilor care vor sa-si deschida o societate comerciala ... Citeste tot articolul

eMAG Ads: ce stim pana acum despre noul modul

eMAG Ads: ce stim pana acum despre noul modul

Publicat in Stiri eCommerce pe 16.09.2020

In urma cu 1 an, eMAG a anuntat ca va pune la dispozitie o metoda prin care comerciantii prezenti in eMAG Marketplace sa poata plati pentru ca produsele lor sa apara in topul listarilor din ... Citeste tot articolul