Un deceniu de eCommerce cu Extended

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 09.11.2018

Un deceniu de eCommerce

Odata cu Centenarul Romaniei, anul 2018 ne aduce inca un motiv de sarbatoare: celebrarea unui deceniu de eCommerce cu Extended, adica 10 ani de cand ajutam la dezvoltarea pietei eCommerce din Romania.

Povestea noastra incepe in anul 2008, atunci cand am lansat propriul magazin online cu produse IT&C, prin intermediul unei platforme eCommerce proprii, dezvoltata de la zero.

Dupa numai cateva luni de functionare, Vexio a primit premiul de Cel mai bun Start-up in cadrul competitiei "Gala Premiilor eCommerce", editia 2008, urmand ca apoi, in anul 2009, sa primeasca si titlul de Magazinul Anului in cadrul aceleiasi competitii eCommerce, editia 2009.

Intre timp, am inceput sa oferim platforma noastra si altor magazine online, de aceea, in anul 2010 ne-am dorit un "exit" pentru a ne putea concentra energia si entuziasmul pe dezvoltarea platformei. Drept urmare, in anul 2011 platforma noastra a primit numele de "Extended eCommerce".

Vexio, primul magazin online realizat pe platforma eCommerce Extended (design 2008):

Vexio

Evoluam impreuna

10 ani mai tarziu, ne mandrim cu cele peste 150 de magazine online realizate care isi desfasoara activitatea prin intermediul platformei Extended, procesand zilnic mii de comenzi si ruland anual zeci de milioane de Euro.

Astfel, suntem alaturi de partenerii nostri, oferindu-le zilnic serviciile si suportul de care acestia au nevoie pentru a-si creste afacerile online. 

Focus pe automatizare

In ultimii ani ne-am concentrat atentia pe automatizarea si optimizarea proceselor din platforma Extended. Ne-am propus sa oferim partenerilor nostri solutii care sa le optimizeze timpii de procesare a comenzilor (lucru despre care vom povesti intr-un alt articol), campaniile de marketing si reduceri, managementul retururilor, integrarea cu ERP-uri sau gestiuni de stocuri, integrarea cu eMAG Marketplace si chiar integrarea tuturor serviciilor de curierat si plati online din Romania.

Pe scurt, Extended a evoluat in ultimii ani de la platforma eCommerce cu care un magazin online isi incepea activitatea la platforma catre care migreaza magazinele online ajunse la maturitate, renuntand la alte platforme precum Magento, PrestaShop sau diverse platforme locale.

Continuitate

Continuam sa ne concentram energia pe automatizare si pe optimizarea magazinelor online pentru a le ajuta sa tina pasul cu ritmul in care evolueaza industria online din Romania.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Sarbatorim 15 ani de Extended, 15 ani de online si eCommerce in Romania

Sarbatorim 15 ani de Extended, 15 ani de online si eCommerce in Romania

Publicat in Stiri eCommerce pe 22.11.2021

Astazi este o zi importanta pentru noi: compania noastra sarbatoreste 15 ani de existenta. 22 Noiembrie 2006 a fost ziua in care am plecat la drum cu planuri mari, initial ca agentie de dezvoltare si ... Citeste tot articolul

Retrospectiva anului 2021 pentru Extended

Retrospectiva anului 2021 pentru Extended

Publicat in Stiri eCommerce pe 30.12.2021

Suntem aproape de finalul anului 2021, un moment prielnic pentru a reflecta asupra realizarilor din cursul anului si pentru a stabili obiectivele pentru anul urmator. Astfel, am realizat o retrospesctiva a evenimentelor si obiectivelor indeplinite ... Citeste tot articolul

Evolutia vanzarilor de Black Friday in 2021 comparativ cu anul anterior (infografic)

Evolutia vanzarilor de Black Friday in 2021 comparativ cu anul anterior (infografic)

Publicat in Stiri eCommerce pe 18.11.2021

Editia campaniei de Black Friday de anul acesta a venit cu o serie de sanctiuni aplicate (atat inainte, cat si dupa campanie) anumitor magazine online din piata privind promotiile afisate pe site-uri, insa aceste sanctiuni ... Citeste tot articolul