10 Magazine Online pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce

Articol publicat in Marketing Online pe 23.08.2017

Inspiratie eCommerce

Design-ul a jucat intotdeauna un rol important in aproape orice domeniu, lucru valabil si pentru un magazin online, indiferent de produsele pe care acesta le comercializeaza. Din acest motiv iti oferim mai jos 10 exemple de magazine internationale pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs - Apple

Un design atragator, care, in acelasi timp, ofera si o experienta intuitiva clientului (UX - user experience design), va ajuta la cresterea vanzarilor in mod considerabil. Acest lucru se datoreaza faptului ca mareste valoarea perceputa a produselor pe care magazinul le vinde si face ca site-ul (si inclusiv afacerea) sa para mult mai de incredere.

Iti oferim 10 exemple de magazine online pe care sa le folosesti drept inspiratie eCommerce

Fie ca esti pe cale lansezi un magazin online nou sau te gandesti sa aduci un nou look actualului magazin, lista urmatoare te va ajuta cu siguranta sa culegi elemente si functionalitati.

AO.com

Lansat in anul 2000, AO.com este preferatul nostru cand vine vorba despre electrocasnice, fiind unul dintre cei mai mari jucatori pe piata din UK in acest domeniu.

AO.com - inspiratie eCommerce

jet.com

De la vanzarea de sosete si detergenti si pana la articole de mobilier, jet.com ofera o experienta incredibila pentru cumparaturi online.

JET.com - inspiratie eCommerce

Chewy

Chewy este un pet shop online cu un sistem de navigare foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a naviga dupa un anumit animal de companie sau dupa brand-ul produselor.

Chewy - inspiratie eCommerce

Gift Tree

Gift Tree - inspiratie eCommerce

Butterflies Eyecare

Butterflies Eyecare - inspiratie eCommerce

Bonami

Bonami - inspiratie eCommerce

Souq

Souq - inspiratie eCommerce

Gear Best

Gear Best - inspiratie eCommerce

Bol.com

Bol.com - inspiratie eCommerce

Etsy

Fondat in anul 2005, Etsy este un marketplace dedicat produselor creative precum: bijuterii, aranjamente florale sau produse de tip "handmade".

Etsy - inspiratie eCommerce

Speram ca aceasta lista pe care am oferit-o ti-a fost de ajutor si ne-ar face placere sa aflam care sunt sursele de inspiratie eCommerce sau magazinele online pe care le luati ca reper de inspiratie.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Realizarea bannerelor web: 5 tool-uri gratuite cu care sa creezi bannere pentru magazinul tau

Realizarea bannerelor web: 5 tool-uri gratuite cu care sa creezi bannere pentru magazinul tau

Publicat in Marketing Online pe 02.05.2019

Realizarea bannerelor web pentru un magazin online poate deveni destul de costisitoare daca luam in considerare frecventa campaniilor sau gamele de produse aflate intr-o continua schimbare. Din acest motiv, iti prezentam 5 tool-uri prin intermediul ... Citeste tot articolul

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Publicat in Marketing Online pe 27.02.2019

Retargeting.biz este un soft de marketing automatizat, integrat cu platforma eCommerce Extended, care ajuta magazinele online sa comunice, in mod automat, cu clientii. Prin activarea Retargeting.biz in platforma Extended, iti poti creste rata de conversie ... Citeste tot articolul

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Publicat in Marketing Online pe 12.10.2021

Astazi iti facem cunostinta cu SMSO, cea mai noua solutie de SMS marketing integrata in ecosistemul nostru eCommerce si un parteneriat care vine la pachet cu o oferta special conceputa pentru magazinele online Extended. Integrare ... Citeste tot articolul