10 Magazine Online pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce

Publicat in Marketing Online la 23.08.2017, este un comentariu

Design-ul a jucat intotdeauna un rol important in aproape orice domeniu, lucru valabil si pentru un magazin online, indiferent de produsele pe care acesta le comercializeaza. Din acest motiv iti oferim mai jos 10 exemple de magazine internationale pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs - Apple

Un design atragator, care, in acelasi timp, ofera si o experienta intuitiva clientului (UX - user experience design), va ajuta la cresterea vanzarilor in mod considerabil. Acest lucru se datoreaza faptului ca mareste valoarea perceputa a produselor pe care magazinul le vinde si face ca site-ul (si inclusiv afacerea) sa para mult mai de incredere.

Iti oferim 10 exemple de magazine online pe care sa le folosesti drept inspiratie eCommerce

Fie ca esti pe cale lansezi un magazin online nou sau te gandesti sa aduci un nou look actualului magazin, lista urmatoare te va ajuta cu siguranta sa culegi elemente si functionalitati.

AO.com

Lansat in anul 2000, AO.com este preferatul nostru cand vine vorba despre electrocasnice, fiind unul dintre cei mai mari jucatori pe piata din UK in acest domeniu.

AO.com - inspiratie eCommerce

jet.com

De la vanzarea de sosete si detergenti si pana la articole de mobilier, jet.com ofera o experienta incredibila pentru cumparaturi online.

JET.com - inspiratie eCommerce

Chewy

Chewy este un pet shop online cu un sistem de navigare foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a naviga dupa un anumit animal de companie sau dupa brand-ul produselor.

Chewy - inspiratie eCommerce

Gift Tree

Gift Tree - inspiratie eCommerce

Butterflies Eyecare

Butterflies Eyecare - inspiratie eCommerce

Bonami

Bonami - inspiratie eCommerce

Souq

Souq - inspiratie eCommerce

Gear Best

Gear Best - inspiratie eCommerce

Bol.com

Bol.com - inspiratie eCommerce

Etsy

Fondat in anul 2005, Etsy este un marketplace dedicat produselor creative precum: bijuterii, aranjamente florale sau produse de tip "handmade".

Etsy - inspiratie eCommerce

Speram ca aceasta lista pe care am oferit-o ti-a fost de ajutor si ne-ar face placere sa aflam care sunt sursele de inspiratie eCommerce sau magazinele online pe care le luati ca reper de inspiratie.

Ti-a placut acest articol ?

Aboneaza-te la newsletter-ul eCommerce Extended pentru a primi periodic articole, resurse, oferte sau update-uri ale platformei noastre.

Ma abonez acum
Dorim sa te informam ca datele completate in acest formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE (GDPR) privind protectia datelor cu caracter personal. Completarea lui reprezinta acordul tau de a primi prin email newsletter-ul nostru periodic care poate contine: articole din blog, resurse, update-uri ale platformei Extended, eBook-uri sau alte noutati legate de eCommerce. Pentru mai multe informatii poti consulta politica de confidentialitate.
Este un comentariu la acest articol

Conteaza mult disponibilitatea template-urilor si recomandat ar fi orientarea catre o platforma de e-commerce in jurul careia se afla o comunitate foarte mare pentru suport: wordpress,joomla,opencart…

Ionut 08.03.2018

Adauga un comentariu

Dorim sa te informam ca datele completate in acest formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE (GDPR) privind protectia datelor cu caracter personal. Completarea lui reprezinta acordul tau de a publica un comentariu pe acest blog. Pentru mai multe informatii poti consulta politica de confidentialitate.