10 Magazine Online pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce

Articol publicat in Marketing Online pe 23.08.2017

Inspiratie eCommerce

Design-ul a jucat intotdeauna un rol important in aproape orice domeniu, lucru valabil si pentru un magazin online, indiferent de produsele pe care acesta le comercializeaza. Din acest motiv iti oferim mai jos 10 exemple de magazine internationale pe care sa le folosesti ca inspiratie eCommerce.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs - Apple

Un design atragator, care, in acelasi timp, ofera si o experienta intuitiva clientului (UX - user experience design), va ajuta la cresterea vanzarilor in mod considerabil. Acest lucru se datoreaza faptului ca mareste valoarea perceputa a produselor pe care magazinul le vinde si face ca site-ul (si inclusiv afacerea) sa para mult mai de incredere.

Iti oferim 10 exemple de magazine online pe care sa le folosesti drept inspiratie eCommerce

Fie ca esti pe cale lansezi un magazin online nou sau te gandesti sa aduci un nou look actualului magazin, lista urmatoare te va ajuta cu siguranta sa culegi elemente si functionalitati.

AO.com

Lansat in anul 2000, AO.com este preferatul nostru cand vine vorba despre electrocasnice, fiind unul dintre cei mai mari jucatori pe piata din UK in acest domeniu.

AO.com - inspiratie eCommerce

jet.com

De la vanzarea de sosete si detergenti si pana la articole de mobilier, jet.com ofera o experienta incredibila pentru cumparaturi online.

JET.com - inspiratie eCommerce

Chewy

Chewy este un pet shop online cu un sistem de navigare foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a naviga dupa un anumit animal de companie sau dupa brand-ul produselor.

Chewy - inspiratie eCommerce

Gift Tree

Gift Tree - inspiratie eCommerce

Butterflies Eyecare

Butterflies Eyecare - inspiratie eCommerce

Bonami

Bonami - inspiratie eCommerce

Souq

Souq - inspiratie eCommerce

Gear Best

Gear Best - inspiratie eCommerce

Bol.com

Bol.com - inspiratie eCommerce

Etsy

Fondat in anul 2005, Etsy este un marketplace dedicat produselor creative precum: bijuterii, aranjamente florale sau produse de tip "handmade".

Etsy - inspiratie eCommerce

Speram ca aceasta lista pe care am oferit-o ti-a fost de ajutor si ne-ar face placere sa aflam care sunt sursele de inspiratie eCommerce sau magazinele online pe care le luati ca reper de inspiratie.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Cum sa cresti vanzarile in magazinul online cu o strategie eficienta de email marketing

Cum sa cresti vanzarile in magazinul online cu o strategie eficienta de email marketing

Publicat in Marketing Online pe 14.02.2020

Cu atat de multa concurenta in eCommerce, daca ai un magazin online, cu siguranta te intrebi ce poti sa faci in plus fata de restul pentru a avea rezultate cat mai bune din punct de ... Citeste tot articolul

Realizarea bannerelor web: 5 tool-uri gratuite cu care sa creezi bannere pentru magazinul tau

Realizarea bannerelor web: 5 tool-uri gratuite cu care sa creezi bannere pentru magazinul tau

Publicat in Marketing Online pe 02.05.2019

Realizarea bannerelor web pentru un magazin online poate deveni destul de costisitoare daca luam in considerare frecventa campaniilor sau gamele de produse aflate intr-o continua schimbare. Din acest motiv, iti prezentam 5 tool-uri prin intermediul ... Citeste tot articolul

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Publicat in Marketing Online pe 29.09.2017

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” – Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online – la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017. Subiectele dezbatute ... Citeste tot articolul