Realizarea bannerelor web: 5 tool-uri gratuite cu care sa creezi bannere pentru magazinul tau

Articol publicat in Marketing Online pe 02.05.2019

Realizare Bannere Web

Realizarea bannerelor web pentru un magazin online poate deveni destul de costisitoare daca luam in considerare frecventa campaniilor sau gamele de produse aflate intr-o continua schimbare.

Din acest motiv, iti prezentam 5 tool-uri prin intermediul carora poti realiza intern bannerele necesare magazinului tau, cu un minim de cunostinte si fara sa mai apelezi la un designer.

Bannersnack

Bannersnack este unul dintre preferatele noastre, deoarece cu ajutorul acestuia poti realiza atat bannere cu dimensiuni custom afisate in magazinul tau (homepage, categorie, produs, s.a.m.d.), cat si bannere externe compatibile cu Google Ads, Facebook Ads sau bannere animate GIF sau HTML5.

Tool pentru realizare bannere web

Daca ai deschis de cateva ori Adobe Photoshop, tool-ul celor de la Bannersnack ti se va parea foarte intuitiv si usor de folosit, insa, in cazul in care nu te descurci, poti apela la zona lor de "help".

In cazul in care nu ai deloc cunostinte legate de design, poti apela la cele 1.000 de template-uri pe care le au disponibile.

Cat despre costuri, Bannersnack dispune de un pachet gratuit, dar bannerele vor avea un mic watermark in colt, iar urmatorul pachet costa 7$ / luna pentru 30 de bannere realizate.

Canva

Canva este un tool mai avansat prin intermediul caruia poti realiza mai mult decat bannere web: de la logo-uri, flyere, brosuri, carti de vizita pana la infografice si multe altele.

La fel ca Bannersnack, poti beneficia de un cont gratuit cu care poti accesa 8.000 de template-uri sau poti opta pentru un abonament premium care include functionalitati suplimentare si mai multe template-uri, incepand cu 12.95$ / luna.

Onlymega

Onlymega este un tool pentru realizarea bannerelor animate: HTML5, Mp4 sau GIF, compatibile cu majoritatea retelelor de anunturi si reclame precum: Google Ads, Google Marketing platform, Adroll, Adform, Verizon media, impreuna cu alte 50 de retele.

Onlymega ofera doar o perioada de proba, dupa care abonamentul minim este de 11.90$ / luna.

Bannereasy

Bannereasy este un tool complet gratuit prin intermediul caruia poti realiza propriile bannere, grafice pentru social media, logo-uri, pliante si multe altele.

Bannerwise

Fata de tool-urile mentionate mai sus, Bannerwise este un tool mai avansat, dedicat agentiilor si advertiserilor, oferind abonamente incepand cu 199$ / luna.

Speram ca tool-urile mentionate in articol iti vor fi de folos la realizarea bannerelor pentru urmatoarele tale campanii. Totodata, te poti abona mai jos la newsletter-ul nostru pentru a fi primul care afla atunci cand publicam alte astfel de articole.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Publicat in Marketing Online pe 29.09.2017

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” – Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online – la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017. Subiectele dezbatute ... Citeste tot articolul

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Publicat in Marketing Online pe 27.02.2019

Retargeting.biz este un soft de marketing automatizat, integrat cu platforma eCommerce Extended, care ajuta magazinele online sa comunice, in mod automat, cu clientii. Prin activarea Retargeting.biz in platforma Extended, iti poti creste rata de conversie ... Citeste tot articolul

Black Friday 2018 Checklist – 40 de puncte pe care sa le urmezi pentru a te pregati pentru campanie

Black Friday 2018 Checklist – 40 de puncte pe care sa le urmezi pentru a te pregati pentru campanie

Publicat in Marketing Online pe 18.10.2018

Ai inceput sa-ti pregatesti magazinul online pentru cel mai mare eveniment de vanzari al anului ? Noi ti-am pregatit ghidul „Black Friday 2018 Checklist” care contine 40 de puncte pe care sa le urmezi pentru ... Citeste tot articolul