Integrare automatizata
cu sistemul de gestiune ERP

Cu ajutorul sincronizarii dintre magazinul online si sistemul de gestiune ERP, actualizarile de stocuri, preturi, comenzi si clienti sunt automatizate astfel incat sa previi pierderea vanzarilor cauzata de situatiile in care clientii comanda produse fara stoc sau sa eviti afisarea de liste de preturi eronate.

ERP integrat intr-un ecosistem eCommerce

Fluxuri operationale si logistice care iti vor reduce costurile si timpul de procesare a comenzilor

Indiferent de unde alegi sa procesezi comenzile provenite din cadrul magazinului online sau din canalele de vanzare, vei beneficia de o imagine de ansamblu asupra stocurilor din depozite, magazine fizice si furnizori intr-o singura platforma eCommerce.

Costuri reduse de operare

Automatizarea transferului de informatii dintre magazin si ERP va reduce costurile de operare, scutindu-te de munca de rutina.

Stocuri si preturi actualizate

Stocurile si preturile vor fi actualizate in timp real pe toate canalele de vanzare in care esti prezent: marketplace-uri, comparatoare, etc.

Fulfillment rapid si fara greseli

Sistemul intern de gestiune a comenzilor te va ajuta sa eviti erorile umane si sa procesezi si livrezi comenzile mai rapid.

Sincronizarea clientilor

Centralizezi datele clientilor si facturile aferente intr-un singur loc, generand rapoarte detaliate asupra vanzarilor tale online.

Integrare "SmartBill ready"

Utilizezi SmartBill ca solutie de facturare si gestiune a stocurilor? Solutia ta este deja integrata si gata de lucru in cateva minute.

Integrare ERP la cerere

Fie ca esti deja integrat cu un ERP sau doresti sa faci o schimbare, echipa tehnica iti va fi intotdeauna alaturi pentru a te sprijini.

Depozitul tau sincronizat in timp real cu magazinul online

Mai jos vei regasi o lista cu sisteme de gestiune a stocurilor si ERP-uri pe care le-am integrat cu peste 150 de magazine online active prin intermediul platformei Extended.

Contacteaza-ne acum
WinMentor

WinMentor

Integrare ERP
SmartBill

SmartBill

Gestiune si facturare
FGO

FGO

Gestiune si facturare
Pluriva

Pluriva

Integrare ERP
Nexus ERP

Nexus ERP

Integrare ERP
AttoSoft

AttoSoft

Integrare ERP
SAP

SAP

Integrare ERP
StockWiz

StockWiz

Integrare ERP
CloudSales

Cloud Sales

Integrare ERP
Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics Nav

Integrare ERP
NeoManager

NeoManager

Integrare ERP

1C ERP

Integrare ERP
RVX Manager

RVX Manager

Integrare ERP
DataKlas

DataKlas

Integrare ERP
SAGA

SAGA

Gestiune si facturare
BOCP

BOCP

Integrare ERP
Facturis

Facturis

Gestiune si facturare
Custom ERP

Custom ERP

Peste 10 ERP-uri custom
Platforma Extended, versiunea desktop
Platforma Extended, versiunea mobila

Intrebari frecvente
despre integrarea unui ERP

Am adunat raspunsurile la cele mai frecvente intrebari primite de-a lungul timpului privind integrarea platformei Extended cu un ERP.

 • Ce este un sistem de gestiune ERP?
 • Care sunt costurile de integrare ale ERP-ului?
  Integrarea unui sistem de gestiune ERP este inclusa in cadrul pachetelor Advanced si Enteprise. Astfel, nu exista costuri suplimentare fata de pretul abonamentului lunar aferent pachetului.
 • Ce trebuie sa asigur pentru integrare?
  ERP-ul / sistemul de gestiune va trebui gazduit pe un server cu un uptime stabil, pentru a asigura transferul sigur al datelor. De asemenea, vom avea nevoie de o documentatie sau de suportul echipei care asigura ERP-ul / sistemul de gestiune, pentru a putea stabili termenii tehnici de integrare si pentru a asigura fluxul de date.
 • Cat dureaza o astfel de integrare?
 • Poate fi integrat orice sistem de gestiune?
  Daca ERP-ul sau sistemul tau de gestiune ofera posibilitatea de integrare prin API sau acces in baza de date, Extended poate fi integrat cu orice ERP / gestiune de stocuri, dupa stabilirea informatiilor pe care doresti sa le sincronizam.
 • Oferiti consultanta in alegerea ERP-ului?
  Vom impartasi cu tine experienta acumulata de-a lungul anilor si a numeroaselor integrari pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna solutie, optimizata pentru business-ul tau.

Esti gata sa incepem?

Solutiile noastre ti-au starnit interesul? Contacteaza-ne online pentru o oferta comerciala sau planifica o intalnire cu noi.

Contacteaza-ne acum