Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Articol publicat in Marketing Online pe 27.02.2019

Retargeting.Biz

Retargeting.biz este un soft de marketing automatizat, integrat cu platforma eCommerce Extended, care ajuta magazinele online sa comunice, in mod automat, cu clientii.

Prin activarea Retargeting.biz in platforma Extended, iti poti creste rata de conversie si micsora numarul de cosuri abandonate. In plus, vei avea acces la ultimele functionalitati de la Google si Facebook inaintea publicului larg, deoarece Retargeting este Google Premier Partner si Facebook Marketing Partner.

Reclame automatizate prin Retargeting.biz

Retargeting.biz urmareste si analizeaza parcursul utilizatorilor, apoi personalizeaza comunicarile cu acestia prin diferite canale sau metode, precum:

Reclame Dinamice

Ai posibilitatea sa lansezi rapid si fara cunostinte avansate de marketing reclame eficiente in Google, Facebook sau Instagram, prin intermediul carora iti convingi clientii sa achizitioneze produsele. Reclamele vor arata mult mai bine decat cele create manual si pot fi cu pana la 25% mai ieftine decat cele pe care le rulezi in momentul de fata.

Google Search si Display

In medie, aproximativ 98% dintre vizitatorii unui magazin online parasesc site-ul fara a plasa o comanda. Dintre acestia, 70% nu vor mai reveni. Din acest motiv, prin intermediul Google Remarketing le poti afisa celor care ti-au vizitat site-ul produsele de care erau interesati, prezentandu-le oferte pentru a-i atrage inapoi in magazin.

Facebook si Instagram

Nu poti depasi imunitatea consumatorilor la reclame cu si mai multe reclame. Reusesti acest lucru cu unele mai bune, mai bine targetate si mai relevante. Reclamele dinamice de la Facebook si Instagram sunt cea mai buna optiune pentru a-ti realiza scopul. Livrarea mesajului potrivit, persoanei potrivite si la momentul potrivit aduce o rata de click si conversie mult mai buna.

Avantajele Reclamelor Dinamice de la Retargeting.biz

 • Reclame animate;
 • Etichete pe imagini adaugate in mod automat;
 • Nu necesita implementare tehnica;
 • Catalogul de produse este creat si actualizat automat de pana la 12 ori pe zi;
 • Redimensionarea automata a imaginilor pentru a optimiza procesul de aprobare;
 • A/B testing pe pozitia reclamei;
 • Bounce-ul si Cumparatorii exclusi in mod automat;
 • A/B testing pe produse (Rata de Click si Rata de Conversie mai mari sunt prioritare);
 • Scor de Relevanta mai mare;
 • Licitare si Optimizare in timp real;
 • Cost de Achizitie cu pana la 50% mai scazut.

Folosind Retargeting, vei putea lansa in curand si campanii de Google Shopping Ads, inca indisponibile in Romania, dar si reclame video pe YouTube, ambele create automat de catre platforma, fara sa apelezi la departamentul IT sau designer.

Campanii interne

Poti obtine vanzari mai mari de la clientii pe care deja ii ai, prin reducerea ratei de abandon a site-ului folosindu-te de campanii interne, precum:

Pop-up-uri

Pop-up-urile sunt mesaje afisate in timp real, activate in mod automat de o serie de scenarii. Fiecare pop-up este bazat pe un algoritm avansat integrat in platforma.

Email-uri

Acest tip de mesaj este activat de o serie de scenarii predefinite: cosuri abandonate, inactivitate, bounce, etc. Continutul este personalizat in mod automat si reprezinta o extra motivare pentru clienti sa revina, sa finalizeze comenzi sau, pur si simplu, sa cumpere din nou.

Multitesting

Testarea face diferenta dintre bine si foarte bine. De aceea, Retargeting.biz iti pune la dispozitie optiunea de multitesting pentru toate tipurile de email-uri. Astfel, poti sa fii convins ca folosesti cel mai bun mesaj pentru a avea o rata de conversie mai buna si venituri mai mari.

SMS

98% din mesajele de tip SMS sunt deschise in aproximativ 3 minute de la primire. Cand Retargeting.biz a dezvoltat software-ul, a tinut cont de aceste statistici si ofera clientilor SMS-uri ca reminder pentru email-uri, dar si sub forma de campanie, pentru momentele in care iti doresti o optiune rapida de a-ti anunta toti clientii de o oferta sau promotie.

Notificari de tip "push"

Cu o rata de click ridicata, notificarile push sunt considerate un instrument de marketing cu o rata de conversie considerabila, care ajuta simtitor la cresterea vanzarilor magazinelor online.

Avantajele Campaniilor de la Retargeting

 • Sunt bazate pe comportamentul utilizatorilor;
 • Mementouri automate (e-mail si SMS) la e-mail-urile personalizate;
 • A/B testing la toate campaniile de e-mail;
 • Frecventa la e-mail-uri, pop-up-uri, push notifications si SMS;
 • Segmentare automata;
 • Recomandari personalizate;
 • Monitorizarea utilizatorilor pe toate dispozitivele;
 • Frecventa de Cumparare crescuta;
 • Valoarea Comenzii Medii crescuta.

Ce inseamna asta pentru magazinul tau online?

Beneficiezi de o perioada de proba gratuita timp de 14 zile. Dupa acest termen, daca platforma iti aduce venituri si doresti sa o folosesti in continuare, Retargeting.biz percepe un comision bazat pe performante: 3,5% din vanzarile generate cu ajutorul platformei.

Beneficiile clientilor Extended

Clientii si partenerii Extended beneficiaza de o perioada de proba gratuita extinsa de la 14 zile la 30 de zile + un voucher de 300 lei folosit ca buget pentru Google Ads, daca clientul sau partenerul isi creeaza un cont de Google Ads prin intermediul platformei Retargeting.

In plus, vei beneficia de suportul tehnic necesar impreuna cu update-urile platformei Retargeting.biz, actualizate constant in cadrul platformei Extended.

Integrarea platformei Extended cu Retargeting.biz este complet automatizata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci API key-ul Retargeting, sa activezi integrarea si esti gata pentru a te folosi de functionalitatile platformei.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Cum te pot ajuta mesajele de tip SMS in cresterea ratei de conversie: Extended & SMSO

Publicat in Marketing Online pe 12.10.2021

Astazi iti facem cunostinta cu SMSO, cea mai noua solutie de SMS marketing integrata in ecosistemul nostru eCommerce si un parteneriat care vine la pachet cu o oferta special conceputa pentru magazinele online Extended. Integrare ... Citeste tot articolul

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Publicat in Update-uri Platforma pe 29.09.2023

Am lansat recent o actualizare proaspata a platformei noastre dedicata comerciantilor Extended. Aceasta actualizare aduce cu sine doua noi integrari, imbogatind astfel experienta utilizatorilor, impreuna cu 22 de functionalitati si module noi, precum si remedierea ... Citeste tot articolul

Optimizarea corecta a site-ului pentru motoarele de cautare. Totul despre SEO – 7 insight-uri esentiale

Optimizarea corecta a site-ului pentru motoarele de cautare. Totul despre SEO – 7 insight-uri esentiale

Publicat in Marketing Online pe 03.11.2020

Ce este si la ce ajuta optimizarea pentru motoare de cautare – SEO? Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO – Search Engine Optimization) este un proces care imbunatateste pozitia unui site web in sectiunea organica ... Citeste tot articolul