Migreaza-ti magazinul online in platforma Extended

Peste 80% din magazinele lansate in ultimii 3 ani pe platforma Extended au fost migrate atat din platforme Open-Source precum Magento, PrestaShop, WordPress sau OpenCart, cat si din platforme romanesti sau SaaS.

Migreaza in siguranta - fara stres

Esti pe maini bune. Am migrat peste 100 de magazine fara sa pierdem date sau link-uri indexate

Procesul de migrare al unui magazin online necesita experienta si atentie sporita in relocarea datelor, atat a celor cu caracter personal, cat si a celor legate de produse sau link-uri indexate in motoarele de cautare. Acest proces are loc fara ca tu sa pierzi munca depusa pana acum.

Catalogul de produse

Realizam script-uri personalizate de corelare a bazelor de date cu scopul de a-ti migra toata munca depusa pana acum.

  • Structura de categorii si filtre
  • Descrieri, preturi si specificatii tehnice
  • Imaginile de produs

Clienti si comenzi

Nu vei pierde informatii despre clienti si comenzile acestora. Avem grija sa le preluam in intregime in platforma Extended.

  • Date personale ale clientilor
  • Parole de acces (doar in anumite cazuri)
  • Adrese si informatii de livrare

Link-uri si redirectionari

Ne asiguram ca efortul depus pana acum in campaniile de SEO nu vor fi irosite si vom colabora cu agentia sau consultantul tau.

  • Link-urile produselor si ale categoriilor
  • Meta tag-urile title & description
  • Redirectionari 301

Esti gata sa migrezi?

Solutiile noastre ti-au starnit interesul? Contacteaza-ne online pentru o oferta comerciala sau planifica o intalnire cu noi.

Contacteaza-ne acum

Ce mai trebuie sa stii despre procesul de migrare al magazinului online


Migrarea magazinului este un proces care presupune transferul produselor, clientilor, comenzilor si a informatiilor de SEO, cum ar fi structura link-urilor sau redirectionarile 301 (atunci cand sunt necesare), iar acest proces dureaza cateva zile, in functie de marimea bazei de date si de datele disponibile in platforma din care se migreaza informatiile mentionate.

Pentru a efectua transferul de continut, echipa tehnica Extended va dezvolta scripturi personalizate, adaptate platformei din care se migreaza magazinul online, pentru a asigura importul informatiilor in bazele de date ale platformei eCommerce Extended. Totodata, pentru a efectua migrarea magazinului online, echipa tehnica Extended va solicita datele de acces la interfata de administrare a platformei din care se doreste sa se faca migrarea (de exemplu, PrestaShop) si la cPanel-ul serverului pe care este gazduita platforma.