Integrare automatizata cu eMAG Marketplace

Ai acces la clientii si serviciile celui mai mare marketplace din Romania, cu extindere internationala in tari precum: Bulgaria si Ungaria, totul intr-o singura platforma eCommerce.

Cum functioneaza integrarea cu eMAG

O integrare cu eMAG Marketplace care te va ajuta sa generezi mai multe vanzari utilizand o singura platforma eCommerce

Promovezi si vinzi produsele din magazinul tau in eMAG Marketplace direct din cadrul platformei Extended. Totul este integrat intr-un ecosistem eCommerce care iti pune la dispozitie toate serviciile externe necesare pentru a oferi clientilor tai cea mai buna experienta.

Listezi produsele cu usurinta

Catalogul de produse (si stocul) va fi corelat conform structurii eMAG, oferind libertatea de a lista doar produsele pe care le doresti.

Politica de preturi felixibila

Ai libertatea sa oferi o politica de preturi diferita fata de magazinul online pentru produsele publicate in marketplace.

Comenzi intr-un singur loc

Toate comenzile provenite din eMAG vor fi centralizate intr-o singura platforma, oferind clientilor tai servicii rapide de fulfillment.

Optimizezi timp si costuri

Datorita automatizarilor din cadrul acestui modul, vei reusi sa optimizezi atat costurile de listare si procesare, cat si timpul alocat.

Livrezi prin curier sau easybox

AWB-uri generate cu un singur click, complet sincronizate in eMAG, indiferent de metoda de livrare: prin curier sau locatiile easybox.

Profita de eMAG Genius

Prin intermediul serviciului "eMAG Genius" ai acces la un segment de clienti care fac cumparaturi online in mod constant.

Integrare internationala cu eMAG Marketplace
Platforma Extended, versiunea desktop
Platforma Extended, versiunea mobila

Intrebari frecvente despre
integrarea cu eMAG Marketplace

Odata cu integrarea canalelor de vanzare precum eMAG Marketplace, am primit o serie de intrebari pe care le-am adunat mai jos, impreuna cu raspunsurile aferente.

 • Cum incep sa vand pe eMAG Marketplace?
 • Cum ma ajuta integrarea prin API cu eMAG?
  Economisesti timp, bani si resurse umane in ceea ce priveste listarea, actualizarea produselor (descrieri, imagini, stoc si pret) si procesarea comenzilor provenite din marketplace, nefiind nevoie sa mai lucrezi in platforme separate, ci intr-o singura platforma.
 • Cum este realizata listarea produselor in eMAG?
  Prin intermediul API-ului preluam si corelam specificatiile si categoriile din eMAG, apoi le sincronizam in mod automat sau manual cu cele din magazinul tau online. Ulterior, trimitem produsele in marketplace pentru a fi aprobate.
 • Cum sunt procesate si livrate comenzile?
 • Pot stabili politici de pret diferite?
  In cazul in care vrei sa ai o politica de preturi diferita fata de propriul tau magazin online, poti stabili adaosuri diferite pentru produsele listate in marketplace, astfel incat sa poti acoperi comisioanele comerciale sau costurile de promovare prin eMAG Ads.
 • Cum pot beneficia de integrarea automatizata?
  Pentru a beneficia de integrarea automatizata si de avantajele ei, trebuie sa alegi unul din cele 2 pachete care contin aceasta integrare (Advanced sau Enterprise).

Alte marketplace-uri integrate

Nu este nevoie sa te bazezi pe un singur canal de vanzare. Noi iti oferim posibilitatea sa poti lista produsele si in alte marketplace-uri, pentru a-ti creste si mai mult vanzarile.

Okazii.ro este unul dintre cele mai vechi marketplace-uri din Romania si este integrat cu platforma eCommerce Extended.

CEL iti pune la dispozitie un grup de magazine online in care iti poti lista si promova catalogul de produse.

Autovit este cel mai cunoscut marketplace destinat categoriei auto & moto, in care iti poti lista produsele aferente domeniului.

Esti gata sa incepem?

Solutiile noastre ti-au starnit interesul? Contacteaza-ne online pentru o oferta comerciala sau planifica o intalnire cu noi.

Contacteaza-ne acum

eMAG Marketplace este un serviciu furnizat de o entitate comerciala terta, cu care Extended nu a incheiat un acord comercial direct. In consecinta, comerciantul online incheie un acord comercial cu entitatea care gestioneaza serviciul "eMAG Marketplace", in timp ce Extended furnizeaza un modul software bazat pe web, integrat in platforma sa de eCommerce. Acest modul faciliteaza conexiunea dintre platforma eCommerce Extended si eMAG Marketplace, permitand astfel comerciantului sa efectueze vanzari online prin intermediul serviciului eMAG Marketplace. Integrarea cu eMAG Marketplace se realizeaza in conformitate cu documentatia API pusa la dispozitie de catre entitatea comerciala care administreaza piata online, iar functionalitatile si modalitatile de utilizare ale acestei integrari sunt descrise in detaliu in tutorialul urmator.

Modulul de integrare cu eMAG Marketplace faciliteaza publicarea produselor de pe platforma eCommerce Extended, urmand metodele de publicare descrise in tutorialul disponibil la link-ul de mai sus, si permite gestionarea vanzarilor online din cadrul marketplace-ului direct din platforma eCommerce. Aceasta integrare optimizeaza eficienta atat in ceea ce priveste timpul cat si costurile implicate in realizarea vanzarilor prin intermediul acestui canal de vanzare.