Creste-ti vanzarile cu eMAG Marketplace

Creste vanzarile magazinului tau online cu ajutorul celui mai mare Marketplace din Romania, cu extindere internationala in tari precum: Bulgaria, Ungaria sau Polonia.

eMAG Marketplace
eMAG Marketplace
Platforma eCommerce - Extended

Integrare cu eMAG Marketplace complet automatizata

Iti punem la dispozitie un modul complet automatizat prin intermediul caruia schimbul de informatii legate de produse si comenzi din si catre magazinul tau online va fi realizat prin API (Application Programming Interface). Astfel, iti vom optimiza timpul de procesare al comenzilor venite din eMAG Marketplace, nefiind nevoit sa mai lucrezi in 2 platforme diferite.


Integrare eMAG Markeplace

Gestionezi usor Produsele pe care vrei sa le vinzi in eMAG Marketplace

Iti punem la dispozitie o serie de functionalitati si actualizari automatizate pentru a gestiona produsele si preturile listate din magazinul tau online in eMAG Marketplace.


 • Listarea produselor din magazinul online in marketplace prin API, fara a fi necesara generarea unui fisier
 • Sincronizare automata a produselor din magazin cu produsele deja adaugate in eMAG Marketplace
 • Preluare automata a specificatiilor din categoriile eMAG Marketplace si sincronizare automata (sau manuala) cu specificatiile din magazinul tau online
 • Update automat al produselor, complet sau partial, cu stoc si pret
 • Posibilitatea de a stabili pret sau adaos diferit in marketplace fata de cel din magazinul online
 • Posibilitatea de a defini imagini diferite produselor listate in eMAG Marketplace
 • Raport al produselor listate in marketplace si raport de activitate a produselor adaugate, respinse, updatate, plus log-uri de “eroare produs respins” din Marketplace

Iti optimizam timpul de procesare al Comenzilor venite din eMAG Marketplace

Preluam in mod automat prin API toate informatiile legate de comenzi, astfel incat sa nu fii nevoit sa lucrezi in 2 platforme. Afla mai multe despre cum sa vinzi in eMAG Marketplace.


 • Posibilitate de setare Metoda de livrare implicita la importul comenzilor din eMAG, plus generare AWB automat sau manual la schimbarea unui status de comanda (prin contract intre marketplace si magazinul online)
 • Sincronizare si corelare de stoc, stadiu comanda, metode de plata si categorii intre magazinul online si marketplace
 • Comenzile din eMAG Marketplace sunt sincronizate automat si sunt listate in aceeasi sectiune ca cele din magazinul online
 • Posibilitatea de a filtra comenzile venite din eMAG Marketplace
 • Sincronizare automata a comenziilor din marketplace: adaugare, modificare, stergere produs, adaugare si modificare taxa de livrare, stadiu comanda, factura fiscala si stornare produse
 • Evidentiere (in platforma Extended) a comenzilor venite din marketplace, cu ID comanda plus link catre detaliile comenzii din platforma eMAG

Intrebari frecvente despre integrarea cu eMAG Marketplace

Am adunat o serie de intrebari pe care le-am intampinat odata cu lansarea acestui modul oferind astfel raspunsurile aferente care sa iti usureze munca de research in alegerea platformei eCommerce potrivite actualului sau viitorului tau magazin online.

Intrebari frecvente

 • Cum incep sa vand pe eMAG Marketplace ?
  In primul rand pentru a-ti vinde produsele prin intermediul eMAG Marketplace va trebui sa devii partener eMAG completand formularul disponibil pe website-ul eMAG.
 • La ce ajuta integrarea prin API cu eMAG Marketplace ?
  Economisesti timp si resurse umane in ceea ce priveste publicarea sau cu actualizarea produselor si procesarea comenzilor venite din eMAG Marketplace.
 • Cum este realizata publicarea produselor in Marketplace ?
  Prin intermediul API-ului preluam in mod automat specificatiile din categoriile eMAG Marketplace si le sincronizam in mod automat sau manual cu cele din magazinul tau dupa care trimitem produsele in marketplace pentru a fi aprobate si listate.

Intrebari frecvente

 • Cum sunt procesate comenzile de la clientii din eMAG ?
  Comenzile provenite din eMAG sunt preluate in mod automat in platforma Extended prin intermediul API-ului, astfel acestea pot fi filtrate si procesate direct din platforma Extended.
 • Pot stabili adaosuri diferite pentru produsele listate ?
  In cazul in care vrei sa ai o politica de preturi diferita fata de propriul tau magazin online, poti stabili adaosuri diferite pentru produsele listate in marketplace-ul eMAG.
 • Cum pot benefica de integrarea automatizata ?
  Pentru a beneficia de aceasta integrare si avantajele ei trebuie sa alegi unul din cele 2 pachete: Advanced sau Enterprise, disponibile in platforma eCommerce Extended.

Clientii Extended sunt deja integrati cu eMAG Marketplace

Cu ajutorul modulului automatizat prin API, clientii Extended si-au crescut numarul de comenzi prin intermediul eMAG Marketplace.

Esti gata sa incepem?

Doresti sa discutam despre viitorul tau magazin online sau despre o migrare pe platforma Extended?

Contacteaza-ne online sau suna-ne la +40 0748 631 532