Descopera Leanpay, cea mai simpla metoda de plati intarziate integrata si 5 avantaje pentru comerciantii Extended

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 03.07.2024

Leanpay

Facem publica integrarea serviciului de plati intarziate Leanpay (BNPL 3.0), o miscare care promite sa revolutioneze experienta de cumparare online si sa aduca beneficii semnificative pentru comerciantii nostri. Leanpay sprijina companiile romanesti sa isi creasca vanzarile online si offline, oferindu-le clientilor finali posibilitatea de a achizitiona produse in rate fixe. Aceasta solutie inovatoare imbunatateste puterea de cumparare a consumatorilor si simplifica procesul de achizitie printr-o serie de avantaje remarcabile, pe care le vom explora mai jos:

Cresterea satisfactiei clientilor si a conversiilor

Leanpay ofera o solutie digitala completa, usor de accesat si utilizat, care atrage clientii din noua generatie digitala. Studiile arata ca 49% dintre clienti abandoneaza cosul de cumparaturi din cauza lipsei fondurilor, iar 46% au nevoie de credit pentru achizitii mai mari de 5.000 lei. Oferind plata prin Leanpay, magazinele pot reduce abandonul cosului si pot creste sansele de conversie, transformand vizitatorii in clienti.

Leanpay se remarca prin fluxul complet digitalizat, care permite un raspuns pentru o aplicatie de credit in maximum 30 de secunde. Creditele pot varia intre 250 si 25.000 de lei, cu perioade de rambursare intre 3 si 48 de luni. Pentru un client nou, procesul de aplicare dureaza intre 3 si 5 minute, indiferent daca se initiaza online sau in magazin. Pentru clientii existenti, aplicatia dureaza maximum 30 de secunde, ceea ce simplifica si accelereaza achizitiile recurente. Finantarea dosarelor de credit aprobate se face in T+1 (T fiind momentul aprobarii dosarului), asigurand astfel un flux rapid si eficient al tranzactiilor financiare.

Leanpay ofera o functie de pre-calificare denumita "Verifica Limita", care permite clientilor sa afle gratuit si instantaneu cat pot cumpara de la un anumit comerciant, fara a afecta scorul de credit. Din experienta Leanpay, aproximativ 50% dintre clientii care incep experienta de cumparare cu aceasta functie finalizeaza achizitia in aceeasi zi.

Cresterea valorii medii a cosului de cumparaturi cu Leanpay

Posibilitatea de a plati in rate incurajeaza clientii sa faca achizitii mai mari, adaptandu-si dorintele la posibilitatile financiare. Aceasta conduce la cresterea valorii medii a cosului de cumparaturi, avand un impact pozitiv asupra veniturilor magazinului.

Astfel, prin integrarea Leanpay, magazinele online pot observa o crestere semnificativa a conversiilor si a vanzarilor. Posibilitatea de a plati in rate este un avantaj competitiv care poate atrage mai multi clienti si poate imbunatati performanta generala a magazinului.

Impulsionarea clientilor nehotarati

Comunicarea preturilor in rate pe pagina de produs si in pagina de categorie ajuta clientii sa inteleaga mai bine costurile si sa ia decizii mai informate. Astfel, clientii care ezitau sa faca achizitii din cauza pretului pot fi impulsionati sa cumpere.

Oferind o experienta de cumparare simpla si rapida, fara hartii si fara vizite la banca, Leanpay contribuie la cresterea satisfactiei clientilor. Procesul de aplicare pentru credit dureaza doar 3-5 minute pentru clientii noi si maximum 30 de secunde pentru cei existenti, asigurand o experienta de cumparare placuta si fara frictiuni.

Scaderea ratei de retur si de refuz a comenzilor

Optiunea de plata in rate poate reduce rata de retur si de refuz a comenzilor la livrare, deoarece clientii au mai multa incredere si flexibilitate in gestionarea platilor. Acest lucru poate duce la o relatie mai stabila si mai profitabila cu clientii.

O integrare sigura si flexibila cu magazinul tau

Leanpay asigura o conectare sigura prin datele furnizate si permite controlul disponibilitatii metodei de plata la checkout in functie de valoarea comenzii. De asemenea, dezvoltatorii au acces la testare pe baza de IP, facilitand implementarea si optimizarea solutiei.

Integrarea Leanpay cu magazinul comerciantului este facuta intr-un mod care maximizeaza interactiunea cu clientii sai. Preturile produselor sunt afisate ca rate in zonele de interes, stimuland astfel clientii sa cumpere produse mai scumpe sau sa faca achizitii pe loc, eliminand ezitarile legate de pret.

Integrarea Leanpay in platforma eCommerce Extended ofera comerciantilor online un instrument puternic pentru a atrage si fideliza clienti, a creste vanzarile si a imbunatati experienta de cumparare. Prin permiterea platilor in rate, magazinele online pot depasi obstacolele financiare ale clientilor, transformand vizitatorii in cumparatori si crescand valoarea medie a cosului de cumparaturi. Cu Leanpay, comerciantii de pe platforma eCommerce Extended pot obtine un avantaj competitiv semnificativ si pot atinge noi niveluri de succes.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

theMarketer & Extended iti pun la dispozitie 7 solutii de marketing pentru magazinul tau intr-o singura integrare

theMarketer & Extended iti pun la dispozitie 7 solutii de marketing pentru magazinul tau intr-o singura integrare

Publicat in Update-uri Platforma pe 04.05.2023

theMarketer, tool-ul complet de email marketing, automatizare si program de loialitate – este acum integrat cu platforma noastra eCommerce. Astfel, comerciantii Extended isi pot optimiza resursele si procesele de marketing pentru a-si creste Customer Lifetime ... Citeste tot articolul

Descopera Extended V4.60.21, versiunea care contine 5 integrari si 26 functionalitati & module noi

Descopera Extended V4.60.21, versiunea care contine 5 integrari si 26 functionalitati & module noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 26.04.2023

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 5 integrari noi cu platforme si aplicatii de marketing si plati online (theMarketer, PayPo, AttoSoft, Tipli si Omniconvert), impreuna cu alte 26 functionalitati ... Citeste tot articolul

Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si ... Citeste tot articolul