Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Rebranding Extended

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si eCommerce, cu scopul de a satisface prin intermediul automatizarilor toate cerintele si nevoile retailului online, aflat intr-o continua schimbare.

Dupa aproape 10 ani de la transformarea platformei dintr-un produs al agentiei UIS intr-o platforma de sine statatoare, Extended primeste astazi o noua identitate vizuala care reflecta directia spre care ne indreptam: un ecosistem eCommerce complet integrat si automatizat prin intermediul platformei noastre, ecosistem pe care l-au apreciat si partenerii nostri:

Extended este una din cele mai elastice platforme de eCommerce, cu dezvoltari ancorate in realitatea comertului romanesc. Un plus fata de alte platforme este faptul ca intelege exact nevoile clientului si ofera automatizari foarte eficiente pentru proprietarii de magazine online, automatizari care reduc costurile si maresc marjele de profit.

Cred ca acum nu mai vorbim de functionalitatile unei platforme eCommerce, ci de intelegerea comportamentului clientului cu ajutorul platformei, intelegerea tipologiei acestuia si sustinerea personalizata cu informatiile potrivite in fiecare moment al drumului pe care clientul il parcurge prin site. Extended eCommerce face asta si isi propune sa faca asta cat mai bine in fiecare zi.

Adrian Dogaru - PESTRE, partener Extended de peste 9 ani

Procesul de rebranding

In cele ce urmeaza iti prezentam cum a decurs intreg procesul de rebranding si care au fost ideile care au stat la baza realizarii noii identitati vizuale, realizata intern de catre echipa Extended.

Inainte si dupa

Mood board

Mood board

Constructia simbolului

Constructie simbol

Simbolistica

Simbolistica

Rezultatul final

Rezultat final

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 20.12.2022

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 8 integrari noi, 16 functionalitati si module noi si 23 situatii remediate. Functionalitati si integrari noi (24) Integrare cu Nexus ERP prin API ... Citeste tot articolul

Continuitate si inovatie in eCommerce

Continuitate si inovatie in eCommerce

Publicat in Update-uri Platforma pe 24.08.2017

Piata eCommerce creste de la an la an si odata cu ea crestem si noi, motiv pentru care iti prezentam cateva noutati despre ceea vom face in viitorul apropiat. UIS devine Extended Extended nu va ... Citeste tot articolul

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Publicat in Update-uri Platforma pe 01.11.2022

Suportul tehnic este unul dintre principalele servicii pe care le oferim in pachetele Extended, un serviciu fara de care o platforma eCommerce n-ar fi decat o simpla solutie software, obligand managerii de magazine online sa-si ... Citeste tot articolul