Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Rebranding Extended

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si eCommerce, cu scopul de a satisface prin intermediul automatizarilor toate cerintele si nevoile retailului online, aflat intr-o continua schimbare.

Dupa aproape 10 ani de la transformarea platformei dintr-un produs al agentiei UIS intr-o platforma de sine statatoare, Extended primeste astazi o noua identitate vizuala care reflecta directia spre care ne indreptam: un ecosistem eCommerce complet integrat si automatizat prin intermediul platformei noastre, ecosistem pe care l-au apreciat si partenerii nostri:

Extended este una din cele mai elastice platforme de eCommerce, cu dezvoltari ancorate in realitatea comertului romanesc. Un plus fata de alte platforme este faptul ca intelege exact nevoile clientului si ofera automatizari foarte eficiente pentru proprietarii de magazine online, automatizari care reduc costurile si maresc marjele de profit.

Cred ca acum nu mai vorbim de functionalitatile unei platforme eCommerce, ci de intelegerea comportamentului clientului cu ajutorul platformei, intelegerea tipologiei acestuia si sustinerea personalizata cu informatiile potrivite in fiecare moment al drumului pe care clientul il parcurge prin site. Extended eCommerce face asta si isi propune sa faca asta cat mai bine in fiecare zi.

Adrian Dogaru - PESTRE, partener Extended de peste 9 ani

Procesul de rebranding

In cele ce urmeaza iti prezentam cum a decurs intreg procesul de rebranding si care au fost ideile care au stat la baza realizarii noii identitati vizuale, realizata intern de catre echipa Extended.

Inainte si dupa

Mood board

Mood board

Constructia simbolului

Constructie simbol

Simbolistica

Simbolistica

Rezultatul final

Rezultat final

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Extended V4.30.47: integrare cu FGO, Pluriva, livrare in punctele de ridicare Sameday si alte 34 de functionalitati

Extended V4.30.47: integrare cu FGO, Pluriva, livrare in punctele de ridicare Sameday si alte 34 de functionalitati

Publicat in Update-uri Platforma pe 29.10.2021

Functionalitati si integrari noi (37) In pragul celor mai importante campanii de vanzari ale anului scoatem la lumina noul update al platformei Extended, care contine 37 de noi functionalitati, module sau integrari externe in cadrul ... Citeste tot articolul

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Publicat in Update-uri Platforma pe 29.09.2023

Am lansat recent o actualizare proaspata a platformei noastre dedicata comerciantilor Extended. Aceasta actualizare aduce cu sine doua noi integrari, imbogatind astfel experienta utilizatorilor, impreuna cu 22 de functionalitati si module noi, precum si remedierea ... Citeste tot articolul

Extended V4.40.125 – cel mai consistent update lansat pana acum: 43 de module, integrari si functionalitati noi

Extended V4.40.125 – cel mai consistent update lansat pana acum: 43 de module, integrari si functionalitati noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 16.02.2022

Incepand de astazi, punem la dispozitia comerciantilor nostri cel mai consistent update al platformei Extended de pana acum, care contine 43 de module, integrari si functii noi impreuna cu 20 de situatii remediate. Functionalitati si ... Citeste tot articolul