Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Rebranding Extended

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si eCommerce, cu scopul de a satisface prin intermediul automatizarilor toate cerintele si nevoile retailului online, aflat intr-o continua schimbare.

Dupa aproape 10 ani de la transformarea platformei dintr-un produs al agentiei UIS intr-o platforma de sine statatoare, Extended primeste astazi o noua identitate vizuala care reflecta directia spre care ne indreptam: un ecosistem eCommerce complet integrat si automatizat prin intermediul platformei noastre, ecosistem pe care l-au apreciat si partenerii nostri:

Extended este una din cele mai elastice platforme de eCommerce, cu dezvoltari ancorate in realitatea comertului romanesc. Un plus fata de alte platforme este faptul ca intelege exact nevoile clientului si ofera automatizari foarte eficiente pentru proprietarii de magazine online, automatizari care reduc costurile si maresc marjele de profit.

Cred ca acum nu mai vorbim de functionalitatile unei platforme eCommerce, ci de intelegerea comportamentului clientului cu ajutorul platformei, intelegerea tipologiei acestuia si sustinerea personalizata cu informatiile potrivite in fiecare moment al drumului pe care clientul il parcurge prin site. Extended eCommerce face asta si isi propune sa faca asta cat mai bine in fiecare zi.

Adrian Dogaru - PESTRE, partener Extended de peste 9 ani

Procesul de rebranding

In cele ce urmeaza iti prezentam cum a decurs intreg procesul de rebranding si care au fost ideile care au stat la baza realizarii noii identitati vizuale, realizata intern de catre echipa Extended.

Inainte si dupa

Mood board

Mood board

Constructia simbolului

Constructie simbol

Simbolistica

Simbolistica

Rezultatul final

Rezultat final

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Cu PayPo si Extended clientii tai pot cumpara acum si plati peste 30 de zile

Cu PayPo si Extended clientii tai pot cumpara acum si plati peste 30 de zile

Publicat in Update-uri Platforma pe 08.03.2023

Daca esti comerciant online Extended, cu siguranta te va interesa sa afli despre PayPo, o noua metoda de plata inovatoare de tip BNPL (Buy Now, Pay Later) integrata in cadrul platformei noastre, care iti poate ... Citeste tot articolul

Cum sa iti automatizezi vanzarile in eMAG Marketplace prin API cu platforma Extended

Cum sa iti automatizezi vanzarile in eMAG Marketplace prin API cu platforma Extended

Publicat in Marketing Online pe 20.02.2018

Recent, am detaliat functionalitatile modulului de integrare a platformei Extended cu eMAG Marketplace, iar acum, in acest articol, dorim sa subliniem care sunt avantajele de a vinde prin eMAG Marketplace si cum te putem ajuta ... Citeste tot articolul

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

GDPR: Cum sa-ti pregatesti Magazinul Online pentru General Data Protection Regulation

Publicat in Stiri eCommerce pe 28.03.2018

Abordam astazi cel mai „hot” subiect al momentului privind colectarea datelor personale de la clienti de catre magazinele online si nu numai. Mai exact, este vorba despre regulamentul impus in anul 2016 la nivelul Uniunii ... Citeste tot articolul