Iti prezentam noua noastra identitate vizuala, impreuna cu intreg procesul de rebranding

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 12.07.2021

Rebranding Extended

Peste 100 de magazine online de dimensiuni medii si mari isi dezvolta afacerea prin intermediul Extended, o platforma eCommerce construita de la zero pe baza unui know-how de 15 ani de experienta in online si eCommerce, cu scopul de a satisface prin intermediul automatizarilor toate cerintele si nevoile retailului online, aflat intr-o continua schimbare.

Dupa aproape 10 ani de la transformarea platformei dintr-un produs al agentiei UIS intr-o platforma de sine statatoare, Extended primeste astazi o noua identitate vizuala care reflecta directia spre care ne indreptam: un ecosistem eCommerce complet integrat si automatizat prin intermediul platformei noastre, ecosistem pe care l-au apreciat si partenerii nostri:

Extended este una din cele mai elastice platforme de eCommerce, cu dezvoltari ancorate in realitatea comertului romanesc. Un plus fata de alte platforme este faptul ca intelege exact nevoile clientului si ofera automatizari foarte eficiente pentru proprietarii de magazine online, automatizari care reduc costurile si maresc marjele de profit.

Cred ca acum nu mai vorbim de functionalitatile unei platforme eCommerce, ci de intelegerea comportamentului clientului cu ajutorul platformei, intelegerea tipologiei acestuia si sustinerea personalizata cu informatiile potrivite in fiecare moment al drumului pe care clientul il parcurge prin site. Extended eCommerce face asta si isi propune sa faca asta cat mai bine in fiecare zi.

Adrian Dogaru - PESTRE, partener Extended de peste 9 ani

Procesul de rebranding

In cele ce urmeaza iti prezentam cum a decurs intreg procesul de rebranding si care au fost ideile care au stat la baza realizarii noii identitati vizuale, realizata intern de catre echipa Extended.

Inainte si dupa

Mood board

Mood board

Constructia simbolului

Constructie simbol

Simbolistica

Simbolistica

Rezultatul final

Rezultat final

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Integrare noua: InboxTarget si Extended pentru automatizarea campaniilor de marketing

Integrare noua: InboxTarget si Extended pentru automatizarea campaniilor de marketing

Publicat in Update-uri Platforma pe 07.02.2018

InboxTarget este cel mai recent serviciu extern integrat in cadrul platformei Extended. Este o solutie completa pentru „marketing automation”, dezvoltata in ultimii 7 ani si folosita de sute de magazine online mici si mari la ... Citeste tot articolul

Extended & NewsMan – integrare #smart pentru viitoarele tale campanii de Email Marketing

Extended & NewsMan – integrare #smart pentru viitoarele tale campanii de Email Marketing

Publicat in Update-uri Platforma pe 31.08.2018

Ce este NewsMan? NewsMan este o platforma romaneasca de email marketing, cu peste 14 ani de experienta in marketing-ul digital, a carei notorietate a crescut de-a lungul timpului datorita livrabilitatii sporite, eficientei ridicate la nivel ... Citeste tot articolul

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Ce este Retargeting.biz si cum poti sa-ti cresti rata de conversie cu ajutorul lui

Publicat in Marketing Online pe 27.02.2019

Retargeting.biz este un soft de marketing automatizat, integrat cu platforma eCommerce Extended, care ajuta magazinele online sa comunice, in mod automat, cu clientii. Prin activarea Retargeting.biz in platforma Extended, iti poti creste rata de conversie ... Citeste tot articolul