theMarketer & Extended iti pun la dispozitie 7 solutii de marketing pentru magazinul tau intr-o singura integrare

Articol publicat in Update-uri Platforma pe 04.05.2023

theMarketer

theMarketer, tool-ul complet de email marketing, automatizare si program de loialitate - este acum integrat cu platforma noastra eCommerce. Astfel, comerciantii Extended isi pot optimiza resursele si procesele de marketing pentru a-si creste Customer Lifetime Value, totul intr-o singura aplicatie.

Cum te poate ajuta theMarketer?

theMarketer imbunatateste conversia si eficienta campaniilor prin furnizarea recomandarilor personalizate de produse bazate pe inteligenta artificiala (AI) si ajuta la identificarea si segmentarea precisa a audientei prin multiple optiuni de etichetare a contactelor si clientilor. Astfel, theMarketer economiseste timp valoros prin oferirea unei solutii rapide si simple de creare a campaniilor automate, cum ar fi serii de emailuri de bun venit, de cos abandonat sau de cross-selling. Aceasta asigura, de asemenea, rapoarte avansate si analize RFM si benchmarking pentru a sprijini deciziile strategice si imbunatateste retentia clientilor, frecventa cumpararii si vanzarile.

Functionalitatile theMarketer

Integrarea dintre platforma theMarketer si Extended iti pune la dispozitie 7 solutii complete de marketing care sa genereze venituri mai mari magazinului tau online, dupa cum urmeaza:

1. Newslettere 100% personalizate

Poti trimite recomandari personalizate de produse la momentul potrivit catre fiecare client prin intermediul campaniilor de newsletter. Pentru a spori eficienta acestora, theMarketer ofera peste 700 de template-uri adaptabile oricarei industrii sau eveniment, crearea de segmente precise bazate pe actiunile utilizatorului si istoricul sau de cumparaturi, tag-uri sau filtre personalizate, transparenta 100% privind contactele care alcatuiesc fiecare segment, editor drag-and-drop intuitiv, blocuri de continut dinamic pre-populate cu produsele magazinului, A/B testing, posibilitatea retrimiterii automate a email-urilor nedeschise, determinarea automata a momentului optim de trimitere si multe altele.

2. Automatizari omnichannel

Totodata, platforma iti ofera posibilitatea de a economisi timp si de a fideliza clientii prin intermediul campaniilor automate de email, SMS si notificari push. Aceste campanii se pot realiza prin utilizarea a peste 40 de template-uri disponibile in platforma sau prin personalizarea lor conform propriilor tale reguli.

3. Analiza RFM

Grupurile specifice de clienti pot fi targetate in mod facil prin utilizarea comportamentului lor de cumparare, a valorii si frecventei achizitiilor. theMarketer faciliteaza identificarea automata a fiecarui segment si ofera sfaturi personalizate de comunicare, astfel incat sa poti creste valoarea medie a comenzilor, fidelitatea si Customer Lifetime Value.

In plus, utilizatorii theMarketer PRO beneficiaza si de:

4. Program de loialitate

Pentru a pastra interesul clientilor, poti oferi beneficii atractive, cadouri si recomandari personalizate. Poti crea programe de loialitate cu mai multe niveluri, oferind reduceri progresive pentru a incuraja clientii sa faca cumparaturi mai mari si sa atinga niveluri superioare.

5. Feedback si review-uri

Cu ajutorul acestei functionalitati poti colecta opiniile si feedback-ul clientilor pentru a lua decizii relevante si imbunatati imaginea brandului. Review-urile si continutul generat de catre clienti pot fi apoi utilizate pentru a creste credibilitatea magazinului online si pentru a incuraja conversiile pe termen lung.

6. Program de referral

Clientii magazinului pot deveni ambasadorii brand-ului, fiind incurajati sa recomande magazinul online si produsele acestuia prietenilor si cunoscutilor, in schimbul unor recompense atractive.

7. Launcher pentru site 

Utilizarea launcher-ului interactiv iti permite sa oferi o experienta complet personalizata clientilor in timp ce navigheaza in cadrul magazinului. Acest launcher iti permite sa comunici cu clientii despre bonusuri, puncte de loialitate, recomandari si alte informatii utile, transformand astfel experienta de navigare intr-una dinamica si captivanta.

De ce sa alegi theMarketer & Extended?

Cu o singura integrare centralizata, magazinul tau online poate avea acces instant la toate instrumentele de direct marketing, precum email marketing, SMS si notificari push, dar si gestionarea audientei si automatizarile necesare.

theMarketer utilizeaza furnizorii de servicii de email Amazon si Sendgrid, oferind una dintre cele mai bune rate de livrabilitate de pe piata. Platforma este usor de adaptat oricarei nise de produse, oferind texte predefinite in peste 50 de limbi si posibilitatea de a schimba moneda utilizata pentru afisarea preturilor in mai putin de 30 de secunde. Folosind aceasta solutie de marketing, magazinul tau online poate maximiza vanzarile si reduce costurile cu cel putin 30%, oferind sarcini mai simple, zi de zi, prin intermediul a sute de template-uri, texte predefinite si automatizari, sugestii cu sfaturi practice, baza de cunostinte extinsa si glosarul inclus, astfel incat oricine poate deveni un expert in marketing in cel mai scurt timp posibil.

Incearca GRATUIT theMarketer chiar acum!

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 20.12.2022

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 8 integrari noi, 16 functionalitati si module noi si 23 situatii remediate. Functionalitati si integrari noi (24) Integrare cu Nexus ERP prin API ... Citeste tot articolul

Descopera Extended V4.50.253: 7 integrari si 46 de functionalitati si module noi

Descopera Extended V4.50.253: 7 integrari si 46 de functionalitati si module noi

Publicat in Update-uri Platforma pe 10.08.2022

Punem la dispozitia comerciantilor nostri un nou update al platformei Extended care contine 7 integrari noi, 46 de functionalitati si module noi, 18 situatii remediate si 25 de noi tutoriale in manualul de utilizare al ... Citeste tot articolul

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Descopera noul update al platformei Extended – V4.71.12

Publicat in Update-uri Platforma pe 29.09.2023

Am lansat recent o actualizare proaspata a platformei noastre dedicata comerciantilor Extended. Aceasta actualizare aduce cu sine doua noi integrari, imbogatind astfel experienta utilizatorilor, impreuna cu 22 de functionalitati si module noi, precum si remedierea ... Citeste tot articolul