Roadmap-ul platformei

Prin intermediul acestei sectiuni afli din timp ce integrari sau module majore am planificat sa dezvoltam sau urmeaza sa lansam in cadrul platformei Extended.

Module in dezvoltare

Aici vei regasi lista modulelor / integrarilor pe care le-am planificat sau care se afla deja in curs de dezvoltare.

 • In lucru
  Rapoarte noi in platforma

  Intreaga sectiune de rapoarte va primi un nou "look" in ceea ce priveste modul de afisare al acestora.

 • In lucru
  Notificari de marketing

  Extindem modulul de marketing al platformei cu posibilitatea de a seta notificari de marketing direct in cadrul magazinului online, unde poti oferi discount-uri sau alte tipuri de promotii.

 • In lucru
  Editor WYSIWYG

  CMS-ul platformei va beneficia de un nou editor WYSIWYG (What You See Is What You Get) pentru modificarea paginilor si a descrierilor aferente.

 • Planificat
  Automatizare modul "client neserios"

  Un modul care va calcula sansele ca un client sa fie neserios, pe baza unor parametri setati. Automatizarea va fi realizata pentru actualul modul de "client neserios", prin intermediul caruia pot fi stabilite restrictii asupra metodelor de plata.

 • Planificat
  Notificari "push" in Manager

  Extended va dispune de un sistem de notificari de tip "push" care va aduce in atentia utilizatorilor platformei diferite procese interne sau externe (exemplu: comanda noua, retur comanda, review nou, etc.).

Module finalizate

Aceste module sunt deja finalizate si lansate in cadrul platformei eCommerce Extended.

Vezi toate modulele finalizate
 • Finalizat
  Integrare suport tehnic

  Vom realiza o sectiune in cadrul careia vom integra platforma de suport tehnic direct in platforma Extended, facilitand astfel gestionarea ticketelor transmise catre echipa tehnica.

 • Finalizat
  Integrarea punctelor de pick-up Packeta

  Packeta este una dintre cele mai mari retele de fulfillment prin intermediul punctelor de colectare a coletelor (9.000 de puncte pentru Pick-up), disponibila in curand in platforma Extended.

 • Finalizat
  Restructurarea meniului din Manager

  Meniul de navigare din zona de administrare a platformei (Manager-ul) va fi restructurat pentru a deveni mai intuitiv si usor de utilizat.

 • Finalizat
  Puncte de livrare si ridicare a comenzilor

  Pe langa propriile puncte de livrare, magazinele vor avea posibilitatea sa livreze comenzile si in punctele de colectare (pick-up points sau pachetomate) ale serviciilor de curierat care dispun de aceasta facilitate.

 • Finalizat
  Integrarea aplicatiei de facturare FGO

  FGO este singura aplicatie de facturare (online) care dispune de o integrare completa cu software-ul de contabilitate SAGA (inclusiv gestiunea stocurilor de produse).

 • Finalizat
  Integrare SMSO

  Integrarea unui nou serviciu de SMS marketing prin intermediul caruia magazinele online Extended vor putea transmite notificari automate privind statusul comenzilor plasate de catre clienti.

 • Finalizat
  Redesign (responsive) Manager

  Interfata de administrare a platformei Extended (Manager-ul) a fost restilizata astfel incat sa poata fi accesata prin intermediul tuturor dispozitivelor, atat de tip desktop / laptop, cat si cele mobile.

 • Finalizat
  Integrare cu platforma Innoship

  Innoship este o platforma de management al livrarilor, care va ajuta magazinul sa tina costurile de livrare sub control prin intermediul integrarilor multiple cu serviciile de curierat disponibile. Calculand astfel cel mai bun cost de livrare, la nivel de AWB.

 • Finalizat
  Optimizarea cosului de cumparaturi

  Intreg cosul de cumparaturi (procesul de checkout) a fost rescris de la zero cu scopul de a optimiza experienta cumparatorilor si, totodata, de a oferi posibilitatea de personalizare din cadrul Mananger-ului.

 • Finalizat
  Dropshipping (comanda furnizori)

  Acest modul permite comerciantilor sa transforme comenzile clientilor din cadrul magazinului in comenzi catre furnizorii parteneri, cu posibilitatea de a livra comenzile in regim dropshipping. Mai multe informatii despre acest modul pot fi regasite aici.

 • Finalizat
  Plasare comanda automata - NOD

  Aceasta integrare complet automatizata face parte din cadrul modulului de "dropshipping" si este destinata comerciantilor parteneri ai furnizorului NOD (Network One Distribution). Integrarea permite rezervarea automata a produselor in cadrul platformei B2B NOD, impreuna cu plasarea si expedierea comenzilor catre clientii B2C ai magazinului tau online.

 • Finalizat
  Livrare in punctele easybox (by eMAG)

  Integrarea cu marketplace-ul eMAG a fost actualizata conform noilor proceduri ale API-ului de conectare. A fost dezvoltata si introdusa posibilitatea pentru comerciantii parteneri ai marketplace-ului sa livreze comenzile in punctele de livrare easybox.

 • Finalizat
  Manual de utilizare

  Am lansat manualul de utilizare al platformei, impreuna cu tutoriale si proceduri pentru utilizarea modulelor si a integrarilor disponibile.

 • Finalizat
  Galerie noua de imagini

  Pagina de produs beneficiaza acum de o noua galerie de imagini cu functii multiple destinate ecranelor "touch".

 • Finalizat
  Meniuri de navigare personalizabile

  A fost inclusa posibilitatea de a personaliza atat catalogul de produse (cu link-uri personalizate si categorii de produse), cat si meniurile secundare din header-ul si footer-ul Front Store-ului.

 • Finalizat
  Exporturi in format Excel

  Metoda de export a informatiilor din cadrul platformei a fost inlocuita (din .CSV) cu formatul fisierelor de tip Excel, pentru a facilita procesarea lor.

 • Finalizat
  Update de versiune si framework de PHP

  Platforma Extended a fost actualizata la noua versiune a limbajului de baza (PHP), de la v5 la v7, impreuna cu framework-ul de PHP utilizat. Este un update major, care optimizeaza viteza de incarcare si scalabilitatea intregii platforme.

Versiunea curenta a platformei: 4.9322 din 26.02.2024

Actualizam si dezvoltam platforma eCommerce Extended in mod constant, astfel incat sa mentii pasul cu tendintele pietei online aflate intr-o continua schimbare.

                       Vezi ce contine update-ul