Integrare noua: InboxTarget si Extended pentru Automatizarea Campaniilor de Marketing

Publicat in Update-uri Platforma la 07.02.2018, sunt 0 comentarii

InboxTarget este cel mai recent serviciu extern integrat in cadrul platformei Extended. Este o solutie completa pentru "marketing automation", dezvoltata in ultimii 7 ani si folosita de sute de magazine online mici si mari la nivel national si international.

InboxTarget este o aplicatie pe placul nostru, deoarece impartaseste o viziune similara cu cea a platformei Extended: automatizarea fluxurilor dintr-un business, astfel incat tu sa-ti indrepti atentia catre partea de management.

InboxTarget

Ce poti face cu InboxTarget

Scopul aplicatiei InboxTarget este de a genera automat mai multe vanzari magazinului tau online cu mai putin efort, prin personalizarea mesajelor de marketing. Unul dintre avantajele aplicatiei sta in capacitatea si libertatea de personalizare a campaniilor de marketing in functie de fiecare business in parte.

Campanii de Email Marketing Automation

Poti seta campanii de email marketing cu newslettere trimise pe baza comportamentului clientilor in magazinul tau online.

Campanii de notificari Push

Prin intermediul notificarilor de tip "push" poti atat sa colectezi abonati, cat si sa livrezi notificari despre promotii sau campanii de marketing pe care le desfasori intr-o anumita perioada, spre exemplu "Black Friday".

  • Poti cere permisiunea de a trimite notificari prin intermediul browser-ului;
  • Recuperezi cosurile de cumparaturi abandonate de clienti;
  • Trimiti notificari in functie de interesele clientului si a comportamentului sau in magazin;
  • Personalizezi mesajele notificarilor;
  • Notificarile sunt livrate instant si sunt nelimitate.

Recomandari de produse

Cu ajutorul recomandarilor de produse diminuezi rata medie de 33% a clientilor care ies de pe site din motiv ca nu isi gasesc produsele dorite. Astfel, cu ajutorul InboxTarget, poti recomanda produse in site, pe email, prin noficari push si prin intermediul Facebook-ului.

Colectare de email-uri

Poti colecta adrese de email cu scopul de a-ti mari baza de date, direct de pe mobil sau prin intermediul magazinului online.

Alte functionalitati

  • Chestionare, poll-uri si net promoter score pentru colectarea de date;
  • Rapoarte pe catalogul eCommerce pe care le poti utiliza in campaniile de marketing;

... plus multe alte functionalitati specifice pentru orice tip de campanie, cu orice conditii de afisare si continut.

Cum faci integrarea InboxTarget cu Extended

Integrarea cu InboxTarget este realizata complet automatizat. Pentru a beneficia de avantajele acestuia trebuie sa-ti creezi un cont gratuit timp de 14 zile, dupa care sa-ti introduci "Account ID-ul" in platforma Extended si iti vor fi activate toate setarile si codurile de tracking necesare pentru a-ti pune campaniile de marketing pe pilot automat.

In plus, clientii Extended beneficiaza de un discount de 15% pentru primele 3 luni.

Ti-a placut acest articol ?

Aboneaza-te la newsletter-ul eCommerce Extended pentru a primi periodic articole, resurse, oferte sau update-uri ale platformei noastre.

Ma abonez acum
Dorim sa te informam ca datele completate in acest formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE (GDPR) privind protectia datelor cu caracter personal. Completarea lui reprezinta acordul tau de a primi prin email newsletter-ul nostru periodic care poate contine: articole din blog, resurse, update-uri ale platformei Extended, eBook-uri sau alte noutati legate de eCommerce. Pentru mai multe informatii poti consulta politica de confidentialitate.

Adauga un comentariu

Dorim sa te informam ca datele completate in acest formular vor fi prelucrate conform Regulamentului 2016/679/UE (GDPR) privind protectia datelor cu caracter personal. Completarea lui reprezinta acordul tau de a publica un comentariu pe acest blog. Pentru mai multe informatii poti consulta politica de confidentialitate.