Platforma eCommerce orientata catre automatizare

Construita de la zero pe baza a 16 ani de experienta, Extended are ca scop principal optimizarea timpului si a costurilor prin automatizarea fluxurilor operationale.

Descopera Extended

Platforma eCommerce B2C proiectata pentru crestere

Iti punem la dispozitie o platforma eCommerce centralizata, care cuprinde toate integrarile cu serviciile externe de care ai nevoie astfel incat sa poti genera rezultate reale si vizibile.

Incaltaminte listata in magazinul online
Client realizand achizitii online cu ajutorul unui telefon mobil
Rucsac listat in magazinul online

Experienta eCommerce 360°

Ofera-le clientilor o experienta personalizata in functie de locatia, limba sau dispozitivul de pe care acestia acceseaza site-ul.

Gestiune de stocuri si logistica

Fie ca alegi sa o realizezi local, integrat cu un ERP sau in regim de dropshipping de la furnizori, Extended le are pe toate.

Servicii externe integrate

Esti integrat cu toate serviciile externe necesare: de la procesatori de plati si curieri, pana la tool-uri de marketing si tracking.

Arhitectura scalabila

Am optimizat Extended atat din punct de vedere software, cat si hardware, pentru a face fata unui volum mare de comenzi si produse.

Canale de vanzare multiple

Iti promovezi si vinzi produsele din catalog in marketplace-urile si comparatoarele de preturi integrate, oriunde se afla clientii tai.

eCommerce automatizat

Automatizam atat procesele interne, cat si pe cele externe, cu scopul de a reduce costul si timpul de operare si a elimina erorile umane.

Migrezi in Extended fara stres

Vom avea grija sa migram tot ceea ce ai realizat pana acum: produse, categorii, clienti, comenzi, link-uri sau alte particularitati.

Suport tehnic dedicat

O echipa dedicata iti va oferi tot sprijinul necesar, atat in ceea ce priveste utilizarea platformei, cat si pentru dezvoltari la cerere.

15+ ani de eCommerce

Impartasim cu tine peste 16 ani de know-how in realizarea si dezvoltarea magazinelor online din Romania.

Afla cine suntem

200+ de magazine lansate

Am ajutat la dezvoltarea a peste 200 de magazine, de toate dimensiunile si din diverse domenii de activitate.

Vezi portofoliul

500+ de functii si integrari

Lansam update-uri noi in mod constant, pentru a-ti mentine afacerea in pas cu tendintele pietei online.

Descopera Extended

Aducem un plus de valoare in afacerile partenerilor nostri

Am reusit sa ajungem pana aici deoarece ne-am concentrat energia asupra relatiilor de lunga durata, cu ajutorul carora am evoluat in fiecare zi alaturi de partenerii si clientii nostri.

 • Consideram Extended ca facand parte din echipa Pentru Acasa. Solutiile lor sunt perfect mulate pe dorintele noastre, iar feedback-ul clientilor nostri ne confirma acest lucru. In ceea ce priveste oamenii din echipa Extended, acestia nu ofera doar o platforma eCommerce extrem de eficienta, ci ne si ajuta enorm cu propria lor experienta din domeniu.

  Bogdan Bragadiru - Pentru Acasa

  Magazinul online Pentru Acasa
  Robot de bucatarie listat in magazinul online
  Aspirator robot listat in magazinul online
 • Extended este una din cele mai elastice platforme de eCommerce, cu dezvoltari ancorate in realitatea comertului romanesc. Un plus fata de alte solutii este faptul ca intelege exact nevoile clientului si ofera automatizari foarte eficiente pentru proprietarii de magazine online, automatizari care reduc costurile si maresc marjele de profit.

  Adrian Dogaru - PESTRE

  Magazinul online Pestre
  Circular listat in magazinul online
  Freza de zapada listata in magazinul online
 • Migrarea magazinului InPuff catre platforma Extended ne-a adus atat facilitati noi cat si cresterea ratei de conversie, impreuna cu un suport tehnic pe masura asteptarilor noastre. Extended este o platforma eCommerce potrivita pentru magazinele mici si medii pregatite pentru a face pasul catre "liga mare" in online.

  Mihai Horhoianu - InPuff

  Magazinul online InPuff
  Rochie listata in magazinul online
  Outfit listat in magazinul online
 • Decizia de a migra business-ul in zona de eCommerce impreuna cu Extended a fost pentru noi una foarte inspirata. Pentru noi este extrem de important sa avem o platforma sigura pe care sa putem dezvolta toate ideile care apar pe parcurs. Cel mai important aspect consta in posibilitatea de a pune in practica tot ceea ce ne dorim din punct de vedere tehnic.

  Bogdan Dragomir - DABSTORE

  Magazinul online DABSTORE
  Senzor Fibaro listat in magazinul online
  Camera de supraveghere video listata in magazinul online

Totul integrat intr-un singur ecosistem eCommerce

Ai la dispozitie un ecosistem eCommerce care contine toate serviciile externe de care ai nevoie, complet integrate in cadrul unei singure solutii.

Descopera ecosistemul Extended
Servicii integrate in ecosistem
Servicii integrate in ecosistem
Platforma Extended, versiunea desktop
Platforma Extended, versiunea mobila

Intrebari frecvente despre platforma Extended

Am raspuns in avans la 6 intrebari frecvente, astfel incat sa iti poti forma o imagine de ansamblu transparenta asupra unei viitoare colaborari cu noi.

 • Care sunt costurile serviciilor Extended?
 • Exista costuri fata de cele mentionate?
  Abonamentele noastre acopera aproape toate serviciile necesare unui magazin online pentru a functiona 24/7, insa pot exista 2 situatii care sa necesite costuri suplimentare fata de abonamentul lunar:

  1. In cazul in care se doresc: module noi sau personalizari asupra modulelor si functionalitatilor existente, modificari si personalizari de design ale magazinului online (la nivel de interfata) sau integrarea unui nou serviciu extern in cadrul platformei. Aceste aspecte vor fi bugetate conform numarului de ore necesare, calculate la pretul pe ora aferent pachetului ales.

  2. Toate pachetele noastre includ serviciul de gazduire web pe servere optimizate pentru platforma Extended, in limita a 5.000 de sesiuni / zi, conform datelor raportate de catre Google Analytics. In cazul in care traficul constant al magazinului depaseste aceasta valoare, va fi alocat un server dedicat, configurat si bugetat in prealabil.
 • Exista o perioada minima contractuala?
  Nu exista o perioada minima contractuala, ci doar o restrictie pentru serviciile de design si implementare. Astfel, realizarea design-ului de interfata pentru magazinul online este inclusa in pachetul lunar pentru o perioada contractuala de 12 luni. In cazul in care aceasta perioada nu este indeplinita, va fi necesara achitarea serviciilor aferente, mentionate in contract.
 • Cui se adreseaza solutiile oferite de Extended?
  Ne adresam atat comerciantilor experimentati, care au ajuns la maturitate in mediul online si isi doresc o platforma eCommerce automatizata care sa le eficientizeze procesele interne si externe ale magazinului, cat si business-urilor start-up care detin o perspectiva clara de dezvoltare in domeniul comertului online.
 • Oferiti si servicii de SEO sau promovare online?
 • Magazinul meu poate fi migrat catre Extended?
  Peste 80% dintre magazinele lansate de Extended in ultimii 3 ani sunt magazine care au migrat atat din cadrul solutiilor de tip Open-Source, precum Magento, PrestaShop, OpenCart, WordPress & WooCommerce etc., cat si din cele romanesti sau SaaS, pentru care am importat toate informatiile legate de clienti, comenzi, produse sau structuri si link-uri indexate.

  Din experienta noastra cu magazinele online, in special cele pe care le-am migrat din solutiile de tip Open-Source sau SaaS (romanesti si internationale), problema comuna intalnita a fost faptul ca aceste magazine nu se mai puteau dezvolta din cauza limitarilor la nivel de platforma. Dezvoltarile sau customizarile aduse in timp de catre unul sau mai multi dezvoltatori au inceput sa cauzeze probleme si sa afecteze functionarea magazinului online, si implicit a afacerii.

Noutati din blogul Extended

Impartasim cu tine know-how-ul acumulat in cei 16 ani de experienta in domeniu, timp in care am ajutat la dezvoltarea a peste 200 de magazine online.

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Descopera Extended V4.53.114: 8 integrari si 16 functionalitati si module noi

Publicat in Update-uri Platforma la 20.12.2022

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 8 integrari noi, 16 functionalitati si module noi si 23 situatii remediate. Functionalitati si integrari noi (24) Integrare cu Nexus ERP prin API ... Citeste tot articolul

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Concluziile raportului Google Smart Shopper 2022 realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania

Publicat in Stiri eCommerce la 29.11.2022

Google Smart Shopper 2022 este cel mai nou studiu realizat in exclusivitate pentru piata online din Romania, care evidentiaza cum si-au schimbat romanii comportamentul de cumparaturi din perioada pandemiei vs. perioada actuala. Raportul este bazat ... Citeste tot articolul

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Cum am simplificat intreg procesul de suport tehnic prin centralizarea lui in Extended

Publicat in Studii de caz la 01.11.2022

Suportul tehnic este unul dintre principalele servicii pe care le oferim in pachetele Extended, un serviciu fara de care o platforma eCommerce n-ar fi decat o simpla solutie software, obligand managerii de magazine online sa-si ... Citeste tot articolul