Platforma eCommerce orientata catre automatizare

Construita de la zero pe baza a 16 ani de experienta, Extended are ca scop principal optimizarea timpului si a costurilor prin automatizarea fluxurilor operationale.

Descopera Extended

Platforma eCommerce B2C proiectata pentru crestere

Iti punem la dispozitie o platforma eCommerce centralizata, care cuprinde toate integrarile cu serviciile externe de care ai nevoie astfel incat sa poti genera rezultate reale si vizibile.

Incaltaminte listata in magazinul online
Client realizand achizitii online cu ajutorul unui telefon mobil
Rucsac listat in magazinul online

Experienta eCommerce 360°

Ofera-le clientilor o experienta personalizata in functie de locatia, limba sau dispozitivul de pe care acestia acceseaza site-ul.

Gestiune de stocuri si logistica

Fie ca alegi sa o realizezi local, integrat cu un ERP sau in regim de dropshipping de la furnizori, Extended le are pe toate.

Servicii externe integrate

Esti integrat cu toate serviciile externe necesare: de la procesatori de plati si curieri, pana la tool-uri de marketing si tracking.

Arhitectura scalabila

Am optimizat Extended atat din punct de vedere software, cat si hardware, pentru a face fata unui volum mare de comenzi si produse.

Canale de vanzare multiple

Iti promovezi si vinzi produsele din catalog in marketplace-urile si comparatoarele de preturi integrate, oriunde se afla clientii tai.

eCommerce automatizat

Automatizam atat procesele interne, cat si pe cele externe, cu scopul de a reduce costul si timpul de operare si a elimina erorile umane.

Migrezi in Extended fara stres

Vom avea grija sa migram tot ceea ce ai realizat pana acum: produse, categorii, clienti, comenzi, link-uri sau alte particularitati.

Suport tehnic dedicat

O echipa dedicata iti va oferi tot sprijinul necesar, atat in ceea ce priveste utilizarea platformei, cat si pentru dezvoltari la cerere.

16+ ani de eCommerce

Impartasim cu tine peste 16 ani de know-how in realizarea si dezvoltarea magazinelor online din Romania.

Afla cine suntem

200+ de magazine lansate

Am ajutat la dezvoltarea a peste 200 de magazine, de toate dimensiunile si din diverse domenii de activitate.

Vezi portofoliul

500+ de functii si integrari

Lansam update-uri noi in mod constant, pentru a-ti mentine afacerea in pas cu tendintele pietei online.

Descopera Extended

Aducem un plus de valoare in afacerile partenerilor nostri

Am reusit sa ajungem pana aici deoarece ne-am concentrat energia asupra relatiilor de lunga durata, cu ajutorul carora am evoluat in fiecare zi alaturi de partenerii si clientii nostri.

 • Consideram Extended ca facand parte din echipa Pentru Acasa. Solutiile lor sunt perfect mulate pe dorintele noastre, iar feedback-ul clientilor nostri ne confirma acest lucru. In ceea ce priveste oamenii din echipa Extended, acestia nu ofera doar o platforma eCommerce extrem de eficienta, ci ne si ajuta enorm cu propria lor experienta din domeniu.

  Bogdan Bragadiru - Pentru Acasa

  Magazinul online Pentru Acasa
  Robot de bucatarie listat in magazinul online
  Aspirator robot listat in magazinul online
 • Migrarea magazinului InPuff catre platforma Extended ne-a adus atat facilitati noi cat si cresterea ratei de conversie, impreuna cu un suport tehnic pe masura asteptarilor noastre. Extended este o platforma eCommerce potrivita pentru magazinele mici si medii pregatite pentru a face pasul catre "liga mare" in online.

  Mihai Horhoianu - InPuff

  Magazinul online InPuff
  Rochie listata in magazinul online
  Outfit listat in magazinul online
 • Decizia de a migra business-ul in zona de eCommerce impreuna cu Extended a fost pentru noi una foarte inspirata. Pentru noi este extrem de important sa avem o platforma sigura pe care sa putem dezvolta toate ideile care apar pe parcurs. Cel mai important aspect consta in posibilitatea de a pune in practica tot ceea ce ne dorim din punct de vedere tehnic.

  Bogdan Dragomir - DABSTORE

  Magazinul online DABSTORE
  Senzor Fibaro listat in magazinul online
  Camera de supraveghere video listata in magazinul online

Totul integrat intr-o singura platforma eCommerce

Ai la dispozitie un ecosistem eCommerce care contine toate serviciile externe de care ai nevoie, complet integrate in cadrul unei singure solutii.

Descopera ecosistemul Extended
Servicii integrate in ecosistem
Servicii integrate in ecosistem
Platforma Extended, versiunea desktop
Platforma Extended, versiunea mobila

Intrebari frecvente despre platforma eCommerce Extended

Am raspuns in avans la 6 intrebari frecvente, astfel incat sa iti poti forma o imagine de ansamblu transparenta asupra unei viitoare colaborari cu noi.

 • Care sunt costurile serviciilor Extended?
 • Exista costuri fata de cele mentionate?
  Abonamentele noastre acopera aproape toate serviciile necesare unui magazin online pentru a functiona 24/7, insa pot exista 2 situatii care sa necesite costuri suplimentare fata de abonamentul lunar:

  1. In cazul in care se doresc: module noi sau personalizari asupra modulelor si functionalitatilor existente, modificari si personalizari de design ale magazinului online (la nivel de interfata) sau integrarea unui nou serviciu extern in cadrul platformei. Aceste aspecte vor fi bugetate conform numarului de ore necesare, calculate la pretul pe ora aferent pachetului ales.

  2. Toate pachetele noastre includ serviciul de gazduire web pe servere optimizate pentru platforma Extended, in limita a 5.000 de sesiuni / zi, conform datelor raportate de catre Google Analytics. In cazul in care traficul constant al magazinului depaseste aceasta valoare, va fi alocat un server dedicat, configurat si bugetat in prealabil.
 • Exista o perioada minima contractuala?
  Nu exista o perioada minima contractuala, ci doar o restrictie pentru serviciile de design si implementare. Astfel, realizarea design-ului de interfata pentru magazinul online este inclusa in pachetul lunar pentru o perioada contractuala de 12 luni. In cazul in care aceasta perioada nu este indeplinita, va fi necesara achitarea serviciilor aferente, mentionate in contract.
 • Cui se adreseaza solutiile oferite de Extended?
  Ne adresam atat comerciantilor experimentati, care au ajuns la maturitate in mediul online si isi doresc o platforma eCommerce automatizata care sa le eficientizeze procesele interne si externe ale magazinului, cat si business-urilor start-up care detin o perspectiva clara de dezvoltare in domeniul comertului online.
 • Oferiti si servicii de SEO sau promovare online?
 • Magazinul meu poate fi migrat catre Extended?
  Peste 80% dintre magazinele lansate de Extended in ultimii 3 ani sunt magazine care au migrat atat din cadrul solutiilor de tip Open-Source, precum Magento, PrestaShop, OpenCart, WordPress & WooCommerce etc., cat si din cele romanesti sau SaaS, pentru care am importat toate informatiile legate de clienti, comenzi, produse sau structuri si link-uri indexate.

  Din experienta noastra cu magazinele online, in special cele pe care le-am migrat din solutiile de tip Open-Source sau SaaS (romanesti si internationale), problema comuna intalnita a fost faptul ca aceste magazine nu se mai puteau dezvolta din cauza limitarilor la nivel de platforma. Dezvoltarile sau customizarile aduse in timp de catre unul sau mai multi dezvoltatori au inceput sa cauzeze probleme si sa afecteze functionarea magazinului online, si implicit a afacerii.

Noutati din blogul Extended

Impartasim cu tine know-how-ul acumulat in cei 16 ani de experienta in domeniu, timp in care am ajutat la dezvoltarea a peste 200 de magazine online.

theMarketer & Extended iti pun la dispozitie 7 solutii de marketing pentru magazinul tau intr-o singura integrare

theMarketer & Extended iti pun la dispozitie 7 solutii de marketing pentru magazinul tau intr-o singura integrare

Publicat in Update-uri Platforma la 04.05.2023

theMarketer, tool-ul complet de email marketing, automatizare si program de loialitate – este acum integrat cu platforma noastra eCommerce. Astfel, comerciantii Extended isi pot optimiza resursele si procesele de marketing pentru a-si creste Customer Lifetime ... Citeste tot articolul

Descopera Extended V4.60.21, versiunea care contine 5 integrari si 26 functionalitati & module noi

Descopera Extended V4.60.21, versiunea care contine 5 integrari si 26 functionalitati & module noi

Publicat in Update-uri Platforma la 26.04.2023

Punem la dispozitia comerciantilor Extended un nou update al platformei, care contine 5 integrari noi cu platforme si aplicatii de marketing si plati online (theMarketer, PayPo, AttoSoft, Tipli si Omniconvert), impreuna cu alte 26 functionalitati ... Citeste tot articolul

Ce platforma eCommerce alegi pentru magazinul tau online in 2023

Ce platforma eCommerce alegi pentru magazinul tau online in 2023

Publicat in Studii de caz la 12.04.2023

Ce este o platforma eCommerce? O platforma eCommerce este un software sau o aplicatie web-based care permite crearea si administrarea unui magazin online. Aceasta include functii precum gestionarea produselor, procesarea platilor, gestionarea comenzilor si livrarii, ... Citeste tot articolul