Vinde din stocul furnizorilor tai in regim dropshipping

Cu Extended poti vinde produse clientilor tai fara sa stochezi marfa pe stoc intr-un depozit propriu. Astfel, livrand produsele direct din depozitele furnizorilor tai, iti optimizezi atat costurile legate de WMS, cat si pe cele logistice.

Dropshipping si aprovizionare

Dropshipping sau cum sa vinzi online fara stocuri

Platforma Extended dispune de o serie de functionalitati si automatizari logistice care iti vor eficientiza modul de lucru cu furnizorii, permitandu-ti astfel sa te aprovizionezi cu marfa sau sa livrezi produsele catre clientii tai direct din cadrul depozitelor lor.

Comanda la furnizori multipli

In functie de continutul comenzilor plasate de catre clienti prin intermediul magazinului tau, Extended va realiza in mod automat un bon de comanda cu toate produsele necesare, care va fi trimis catre unul sau mai multi furnizori, in functie de setarile din platforma.

Dropshipping automatizat

Platforma Extended va genera in mod automat unul sau mai multe AWB-uri (in functie de produsele incluse in comanda), iar serviciul de curierat va prelua astfel produsele ambalate din depozitul furnizorului si le va livra catre clientul final.

Integrare prin API cu NOD

Pentru unul dintre cei mai mari furnizori din Romania - Network One Distribution - oferim integrare prin API complet automatizata cu actualizari automate de pret/stoc, rezervari de produse si plasari automatizate de comenzi de aprovizionare sau dropshipping.

Esti gata sa incepem?

Solutiile noastre ti-au starnit interesul? Contacteaza-ne online pentru o oferta comerciala sau planifica o intalnire cu noi.

Contacteaza-ne acum