Extended face echipa cu AdFluence, agentia de marketing specializata in eCommerce

Articol publicat in Stiri eCommerce pe 01.02.2024

AdFluence

Platforma eCommerce Extended si agentia de marketing AdFluence incheie un parteneriat strategic pentru a oferi comerciantilor din Romania un pachet complet de servicii, atat din punct de vedere tehnologic, cat si in ceea ce priveste performanta in promovarea si optimizarea campaniilor de marketing.

AdFluence are la baza o echipa cu peste 20.000 de ore de experienta in marketing digital, iar scopul agentiei este sa aduca un plus de valoare companiilor din domeniul comertului online prin optimizarea si eficientizarea campaniilor de marketing, acoperind 3 canale principale de promovare:

  • Ads & PPC - campanii platite pe platformele Meta (Facebook & Instagram), Google Ads, TikTok si pe cel mai recent canal adaugat, Pinterest.
  • SEO - campanii de optimizare a magazinelor online pe Google, bazate pe analiza in-site & off-site si pe nisa in care activeaza magazinul.
  • Email marketing - campanii bazate pe newslettere personalizate si segmentate in functie de sezonul de vanzari sau istoricul de achizitii al clientilor.

Intr-un studiu de caz recent publicat, AdFluence raporteaza o crestere de 94% in Q4 pentru un magazin online din nisa de produse "home & deco". Vanzarile in magazinul online au fost:

  • Octombrie: 191,826.36 lei (+43% fata de luna precedenta)
  • Noiembrie: 282,889.73 lei (+53% fata de luna precedenta)
  • Decembrie: 253,822.33 lei (-3% fata de luna precedenta)

AOV Q4: 788 lei (crestere cu 24% fata de Q3)

ROAS Google Ads Q4: 20.42 (crestere de 91% fata de Q3)

ROAS Meta Ads Q4:

  • Octombrie: 11.32 (crestere de 48% fata de luna precedenta)
  • Noiembrie: 12.12 (crestere de 7%)
  • Decembrie: 16.14 (crestere de 33%)

Detalii suplimentare despre bugetele si campaniile de marketing care au stat la baza acestei cresteri sunt disponibile in studiul de caz publicat pe blogul agentiei.

Beneficiile comerciantilor Extended

Comerciantii Extended pot beneficia de avantajele acestui parteneriat printr-un discount de 20% din taxa lunara perceputa de catre agentia AdFluence pentru gestionarea campaniilor de marketing.

Ti-a placut acest articol?

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi articole din blogul nostru.

Articole din aceeasi categorie

Retrospectiva anului 2021 pentru Extended

Retrospectiva anului 2021 pentru Extended

Publicat in Stiri eCommerce pe 30.12.2021

Suntem aproape de finalul anului 2021, un moment prielnic pentru a reflecta asupra realizarilor din cursul anului si pentru a stabili obiectivele pentru anul urmator. Astfel, am realizat o retrospesctiva a evenimentelor si obiectivelor indeplinite ... Citeste tot articolul

eMAG Ads: ce stim pana acum despre noul modul

eMAG Ads: ce stim pana acum despre noul modul

Publicat in Stiri eCommerce pe 16.09.2020

In urma cu 1 an, eMAG a anuntat ca va pune la dispozitie o metoda prin care comerciantii prezenti in eMAG Marketplace sa poata plati pentru ca produsele lor sa apara in topul listarilor din ... Citeste tot articolul

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” la Cluj, pe 18 Octombrie

Publicat in Marketing Online pe 29.09.2017

Partenerii nostri de la Gala Premiilor eCommerce lanseaza „GPeC Trainings” – Cursuri intensive de eCommerce si Marketing Online – la care poti participa la Cluj, in perioada 18, 19 si 20 Octombrie 2017. Subiectele dezbatute ... Citeste tot articolul